Jennifer Garner äitiyden lumoissa

Hollywood-tähti Jennifer Garner rakastaa äitinä olemista. 16-kuukautisen Violet-tytön äiti vakuuttaa pitävänsä kaikesta äitiyteen liittyvästä, jopa imettämisestä. InStyle-lehden haastattelema kaunotar kertoo olevansa täysin huumaantunut tyttärestään ja ihanasta aviomiehestään, näyttelijä Ben Affleckista.

Violet pitää Benistä enemmän, kuin kenestäkään muusta. Mikään ei tee minua onnellisemmaksi, kuin nähdä heidät yhdessä, Violetin pienet kädet Benin kasvoilla, Garner kertoo ja hehkuttaa samalla Beniä unelmamieheksi.

- Tiedäthän, miten sitä lapsena kuvittelee itsensä pitkän, komean aviomiehen kanssa ja kuvittelee kuinka mies hoitaa lasta. Ben on juuri sellainen- kertaa sata!

Vaikka Garnerille tuottaa vaikeuksia olla erossa lapsestaan, silti Jenniferillä riittää aikaa ja energiaa palkkatöille ja harrastuksille. Kaunotar on taistellut raskauskilojen kanssa päästäkseen takaisin kuntoon, näyttääkseen hyvältä valkokankaalla. Jooga-ohjaajan rooliin valmistautuva Garner haluaa ehdottomasti lisää lapsia, mutta vielä tänä vuonna hänen aikataulunsa täyttää perhe-elämän ja töiden yhteensovittaminen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat