Jennifer Aniston lähetti Angelina Jolielle kukkia!

Jennifer Aniston yllätti lähettämällä entisen miehensä, Brad Pittin naisystävälle, Angelina Jolielle kukkia.

Jennifer Anistonin, 42, ja Angelina Jolien, 36, välit ovat olleet vuosia kireät ymmärrettävästä syystä. Anistonin ex-mies, Brad Pitt, 48, ja Jolie rakastuivat vuosia sitten elokuvan kuvauksissa, jota he molemmat tähdittivät.

Aikoinaan Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa rakastuneet Jolie ja Pitt ovat selvästi vihdoin saaneet lepytettyä Anistonin. Aniston nimittäin onnitteli Jolieta tämän tuoreesta ohjausdebyytistä kukkakimpulla.

– Brad Pitt lähetti Jenniferille Angelinan uuden elokuvan In the Land of Blood and Honey, tuntemattomana pysyttelevä lähde selvittelee Anistonin yllättävän liikkeen taustoja.

Vaikuttunut Aniston ei nimittäin arkaillut kertoa tunteista, joita elokuva hänessä herätti.

– Jennifer lähetti Angelinalle kukkia ja viestin, jossa hän kehui Angelinan ohjausta. Vaikuttaa siltä, että heidän välinsä ovat vihdoin lämmenneet, lähde jatkoi.

Anistonin lämmenneet välit Jolien kanssa saattavat johtua myös siitä, että näyttelijätär on onnensa kukkuloilla miesystävänsä Justin Therouxin kanssa.

– Jennifer on nyt niin onnellinen, että hän uskoo sydämensä särkyneen taannoin hyvästä syystä, sillä hän on nyt niin onnellinen, lähde paljasti.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja