Jennifer Aniston naimisiin tänä vuonna

Jennifer Aniston menee naimisiin tämän vuoden aikana. Tähti on paljastanut ystävilleen, että sitoutuminen kiinnostaa sekä häntä että poikaystävä Justin Therouxia.

Jennifer Aniston on kertonut läheisilleen menevänsä naimisiin vuoden loppuun mennessä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa, Female First uutisoi. Theroux on Anistonin mielestä "se oikea".

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran Wanderlust-elokuvan kuvauksissa kaksi vuotta sitten. Yhtä sydänkäpyset ovat pitäneet vuoden verran. Aniston vitsailee, että hän on haastanut poikaystävänsä, jotta heillä olisi häät tämän vuoden loppuun mennessä.

– Jos hän ei ole polvistunut vuoteen loppuun mennessä, se on ohi, Aniston vitsailee.

Pariskunnan uusi koira Sophie toimii harjoituskappaleensa tulevia lapsia ajatellen.

– Nyt kun meillä on uusi vauva, asiat muuttuvat vakaviksi. Meillä on uutta vastuuta. Koira on kuin testi lapsia varten, vaikkakin lapset oppivat helpommin sisäsiisteiksi. Justin ja minä riitelemme siitä, kumpi vie koiran ulos ja kuka hoitaa koulutuksen, mutta se onkin siinä. Asiat ovat hienosti. Olen onnellinen, Aniston sanoo.

Myös ystävät ovat huomanneet Anistonin onnen.

– Jennifer ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä onnellinen romanttisessa mielessä. Hän ja Justin ovat keskustelleet pitkän ajan suunnitelmista suhdettaan koskien ja molemmat rakastavat ajatusta vakiintumisesta, ystävä kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja