Jennifer Aniston kihlattunsa kepposista: Säikyttelee piiloutumalla komeroon

Näyttelijä Jennifer Aniston puhuu ihailevasti kihlatustaan Justin Therouxista, ja paljastaa tämän harrastavan käytännön piloja kihlattunsa hauskuutukseksi.

Jennifer Aniston hehkuttaa näyttelijä-ohjaajapuolisoaan estoitta. Anistonin mukaan hänen kihlattunsa Justin Theroux on loistava kaikessa, johon ryhtyy.

– Hän on upea näyttelijä. Hän on loistava komedian käsikirjoittaja ja hieno artisti ja ohjaaja. Hän tekee kaiken todella hyvin - se tekee minut hulluksi! Lisäksi hän on kaunis ihmisenä, Aniston kehui rakastaan The Talk -show’ssa Hello-lehden mukaan.

Fanit miettivät usein, mitä tapahtuu rakastavaisten arjessa kotioloissa suljettujen ovien takana. Jennifer paljastaa, että pariskunnan yhteiset hetket ovat varsin huumoripitoisia.

– Hän saa minut nauramaan jatkuvasti. Hän rakastaa yllättää minut. Hän rakastaa pelotella minua. Justin saattaa piiloutua komeroon 20 minuutiksi, itse asiassa juuri eilen tapahtui niin, Jennifer aloitti.

– Olimme menossa nukkumaan, mutta jäin vielä siivoamaan jälkiä. Kun menin makuuhuoneeseen, Justin tuli lentämällä ulos kaapista. Ihmettelin, että odotitko todella 25 minuuttia komerossa, tähti naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat