Tahdon! Jennifer Aniston yllätti ystävänsäkin – kotibileet olivatkin häät!

Näyttelijä Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat amerikkalaismedioiden tietojen mukaan menneet salaa naimisiin.

Torstai-iltana Suomen aikaa alkoi lukuisilla jenkkisivustoilla käydä kova kuhina, kun vihjeet Jennifer Anistonin salaisista häistä saavuttivat mediat.

Näyttelijä Jennifer Anistonin, 46, ja Justin Therouxin, 43, kotona järjestetiin keskiviikkona juhlat. Aluksi luultiin, että kyseessä oli Therouxin 44-vuotisjuhlat.

Juhliin kärrätty hääkakku antoi kuitenkin osviittaa siitä, että bileet taisivatkin olla hieman merkittävämmät. Isoa kakkua koristi Jenniferiä ja Justinia esittävät Muppet-hahmot ja Us Weekly raportoi häähuhujen vahvistuneen, kun juhlissa nähtiin pappi edustamassa raamattu kädessä.

Anistonin edustaja ei ole vahvistanut häähuhuja, mutta muun muassa People, Us Weekly, TMZ ja E!Online uutisoivat häistä medioiden omiin lähteisiin ja vahvistuksiin perustuen.

Viihdesivusto TMZ on myös julkaissut kuvia hulppeasta juhlatilaisuudesta, kuvia pääset katsomaan täältä.

Häitä juhlittiin parin kotona Los Angeleissa ja häävieraisiin kuuluvat muun muassa Lisa Kudrow, Howard Stern, Sia,Chelsea Handler, Jennifer Meyer, Emily Blunt, John Krasinski, Ellen DeGeneres, Lake Bell, Scott Campbell ja Terry Richardson.

Varsinainen seremonia järjestettiin Anistonin ja Therouxin kartanon takapihalla. People-lehden mukaan vieraat luulivat oikeasti tulevansa Justinin syntymäpäiväjuhlille, mutta pari olikin järjestänyt melkoisen yllätyksen.

Anistonin ja Therouxin suhde alkoi vuonna 2012 ja pari kihlautui samaisena vuonna. Tämän jälkeen Aniston on saanut jatkuvasti vastailla hääuteluihin.

– Emme halua kiirehtiä avioon. Menemme naimisiin sitten, kun aika on sopiva eikä molemmilla ole työkiireitä. Sitä paitsi, mehän olemme jo aivan kuin aviopari, Aniston kommentoi Associated Press -uutistoimistolle vuonna 2013.

Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että aika on vihdoin ollut sopiva. Onnea Jennifer ja Justin!

Lue myös:

    Uusimmat