Jenni Vartiaista lähestytään oudolla tavalla – "Usein tullaan niin sanotusti vi*tuilulla sisään"

Kuluvan vuosituhannen menestynein suomalainen naisartisti Jenni Vartiainen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Laulaja Jenni Vartiainen, 35, valmistautuu keikkakesään ja syksyllä odottavaan uransa ensimmäiseen Hartwall Arenan keikkaan.

Uutta levyä valmisteleva Vartiainen puhui Maria Veitolan haastattelussa muun muassa siitä, mistä kaikesta hän on joutunut menestyksen vuoksi luopumaan.

Laulajatähti kertoi käyneensä julkisessa uimahallissa viimeksi noin 14 vuotta sitten.

– Tai ehkä jopa vielä kauemman aikaa sitten. Se oli tapaus, jonka jälkeen huomasin, että elämä muuttuu. Olin silloin tyttöbändi Gimmelissä, Vartiainen muistelee.

– Olin Kuopion uimahallissa shampoot päässä, siellä nakkena vetelin shampoot päässä itseäni puhtaaksi uinnin jälkeen. Sinne tuli pari tyttöä paperin ja kynän kanssa sinne suihkuun pyytämään nimikirjoitusta.

Tuolloin Vartiainen huomasi, että jos haluaa piilotella itseään, ei kannata mennä uimahalleihin. Laulaja kyllä ui, mutta ulkomailla käydessään.

Veitola kysyi Vartiaiselta, voiko hän olla esimerkiksi deittisovellus Tinderissä.

– En. Enkä haluaisi siellä ollakaan. Olisihan se ollut hauskaa! Olen kyllä väijynyt kavereiden selän takana, että mikä se homma on. Se on jäänyt etäiseksi.

Vartiainen kertoi haastattelussa myös sen, millaiset ihmiset lähestyvät häntä ja miten.

– Täytyy myöntää, että kuvastaa usein hyvin niitä tilanteita, että tullaan niin sanotusti vittuilulla sisään. Usein mennään suoraan ihon alle, kun se lempeämpi tapa ei ole hallussa. Se on tosi outoa, että tilanne yritetään ottaa alistavalla tavalla haltuun, laulaja sanoo.

Maria Veitola kertoi lukeneensa Seiskasta, että Vartiainen on iskenyt rahkamiljonäärin. Veitola kysyi, että mistä rahkamiljonäärin löytää.

– Ei ainakaan Tinderistä, Vartiainen kuittasi.

Katso artikkelin yläosassa videolta, miten humoristisesti Jenni Vartiainen kiersi Maria Veitolan tiukat kysymykset rahkamiljonääristä. Katso alla myös Vartiaisen live-esiintyminen ohjelmassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja