Bloggari odottaa esikoislastaan eikä tiedä, kuka on lapsen isä – someraivo repesi

Lastentarhanopettaja ja bloggari Iida Åfeldt, 25, kertoi maaliskuun alussa blogipostauksen, jossa hän paljasti olevansa raskaana ja ettei tiedä, kuka on lapsen isä. Paljastuksesta nousi someraivo.

Iidan matkassa -nimistä blogia pitävä Iida Åfeldt, 25, julkaisi maaliskuun alussa postauksen, jossa hän kertoi olevansa raskaana ja ettei ole varma lapsen isästä. Vaihtoehtoja on kaksi.

Postauksen jälkeen Åfeldtia kuvailtiin sosiaalisessa mediassa kommenteissa muun muassa huoraksi, lumpuksi, lortoksi sekä paskantärkeäksi turhakkeeksi.

– Näen, että Suomessa arvostetaan eniten ydinperhettä ja sitä, että lapsi saadaan vakaassa parisuhteessa. Toinen syy kommentteihin lienee se, että naisille ei katsota sopivaksi sitä, että kertoo julkisesti seksuaalisuudestaan. Edelleen nähdään, että naisen seksuaalisuus on tabu, Åfeldt kommentoi Roope Salmisen haastattelussa.

Åfeldtin esikoinen syntyy elo-syyskuussa. Lapsen kaksi isäehdokasta suhtautuivat raskausuutiseen eri tavoin.

– Toisen ensireaktio oli tosi negatiivinen. Hän kielsi voimakkaasti tilanteen ja sanoi, että hän ei halua olla tekemisissä eikä halua tietää, kuka lapsen isä on. Toinen taas on aina halunnut isäksi ja haluaa olla mukana lapsen elämässä niin kuin vain sovitaan.

Katso Iida Åfeldtin haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat