Jenni Vartiainen muistelee festarikeikkaa, jolle Rammstein pisti tylysti lopun: "Olen antanut anteeksi"

2:32
Jenni Vartiainen kertoi MTV Uutisten haastattelussa kokemuksiaan taitoluisteluvalmennuksesta

Laulaja Jenni Vartiainen muistelee Instagramissa erikoista sattumusta kymmenen vuotta sitten Provinssirockissa.

Laulaja Jenni Vartiainen muisteli viikonloppuna Instagram-tilillään kymmenen vuoden takaista keikkaansa Provinssirockissa, kun Yle esitti keikan televisiosta lauantai-iltana.

Kyseinen keikka on jäänyt artistin mieleen, sillä se keskeytyi varsin poikkeuksellisella tavalla.

– Muistan välähdyksiä, hikeä ja paniikkia ennen keikkaa, että tuleeko kukaan meitä katsomaan, ja draamaa! Vartiainen muistelee tuntemuksiaan kymmenen vuoden takaa.

Artisti kertoo saaneensa lopulta kesken kappaleen tiedon, että se jäisikin setin viimeiseksi.

– Rammstein oli esiintymässä meidän jälkeen päälavalla. Saatiin lavalle kesken biisin tieto, että tämä on muuten viimeinen biisi, päälavan jätti tarvii meidän sähköt. Jäi tällä keikalla encore soittamatta, vtutti silloin, mutta olen antanut anteeksi, hän muistelee emojien kera.

Vartiainen keikkaili kesällä 2010 kovassa nosteessa. Hänen samana vuonna ilmestynyt Seili-albuminsa on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä kotimaisista levyistä, jolla on mukana muun muassa Vartiaisen jättihitiksi noussut Missä muruseni on.

Aikoinaan Popstars-ohjelmasta julkisuuteen noussut Vartiainen asuu tällä hetkellä New Yorkissa puolisonsa ja lokakuussa 2019 syntyneen pienokaisensa kanssa. 

Hän vieraili Suomessa helmikuussa Emma-gaalassa ennen kuin koronakriisi oli iskenyt kunnolla Eurooppaan ja kertoi tuolloin MTV Uutisille, että myös vauva oli silloin ensimmäistä kertaa Suomessa. Hän kertoi viettävänsä Yhdysvalloissa onnellista vauva-arkea.

– Mulla on pieni poika, yksityiselämänsä suhteen hyvin matalaa profiilia pitävä Vartiainen kertoi tuolloin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja