Jennan liikkeeseen murtauduttiin – nuoren yrittäjän reaktio kerää kehuja sosiaalisessa mediassa: "Toivottavasti varkaat ottivat käyntikortin mukaan, jos alkaa ranteet oireilla liiasta tiirikoinnista"

0:40
Tampereen Epilään avattuun liikkeeseen murtauduttiin viikko sitten.

Jennan reaktio hänen liikkeeseensä tehtyyn murtoon on saanut vuolaita kehuja sosiaalisessa mediassa – eikä ihme, onhan hänen kirjoituksensa humoristista luettavaa.

Jenna Nikkilä heräsi useisiin puheluihin varhain viime viikon keskiviikkona. Kalevalaista jäsenkorjausta työkseen tekevä nainen oli varma, että joku hänen asiakkaistaan tarvitsi kipeästi apua esimerkiksi kolottavan selkänsä vuoksi – eihän kello ollut vielä edes kuutta aamulla.

"Ensimmäinen reaktioni oli, että apua"

Tilanne olikin aivan toinen, sillä hänen Tampereen Epilässä viime marraskuussa avattuun toimitilaansa oli murtauduttu.

– Ensimmäinen reaktioni silloin aamukuudelta oli, että apua, joudunko minä perumaan kaikki asiakkaani, Jenna kertaa viikon takaisia tapahtumia MTV Uutisille.

– Menin itse kahdeksan aikoihin paikalle. Jännitin, koska minulle oli ennen yhdeksää tulossa asiakas.

Samassa tilassa toimii Jennan lisäksi kenkiä myyvä yrittäjä. Kaksikkoa olikin vastassa melkoinen näky. Ketterät pitkäkyntiset olivat saapastelleet liikkeen tiloihin pienestä ikkunasta, jonka lasi oli rikottu pieniksi paloiksi.

– Valvontakameroista näimme, että kaksi varasta oli käynyt meillä asioimassa.

Alkujärkytyksen jälkeen huvitti

Alkujärkytyksen jälkeen Jenna ei voinut kuin nauraa tapahtuneelle. Sen sijaan, että pitkäkyntiset olisivat yrittäneet murtautua esimerkiksi jalokiviliikkeeseen, he olivat ottaneet kohteekseen terveys- ja hyvinvointiliikkeen.

– Tää päivä on lähinnä naurattanut. Kuinka hyvin ollaan saatu terveystietoisuutta levitettyä eteenpäin, kun Tampereen varkaatkin haluaa tehdä keikkansa jatkossa terveyttä edistävissä kengissä, Jenna kirjoitti tuoreeltaan Facebookissa noin viikko sitten.

Rahan lisäksi kengät kiinnostivat

Jenna ei osaa sanoa, olivatko varkaat iskeneet liikkeeseen nimenomaan kenkien vuoksi – tarttuihan pitkäkyntisten haaviin useampi kenkäpari kassakoneen ja kannettavan tietokoneen lisäksi.

– Ajatelkaa nyt, kuinka paljon nopeammin pääsee yön pimeydessä kiipeilemään kengillä, jotka eivät purista tai paina mistään ja joissa pohja joustaa hyvin jalan liikkeiden mukana ja myös tasapainon pitäminen onnistuu paremmin, hän vitsaili kirjoituksessaan.

– Toivottavasti varkaat ottivat kassapöydältä mun käyntikortin mukaan, jos alkaa ranteet oireilla liiasta tiirikoinnista. Ainakin tutustuivat jo hoitohuoneeseen, joten perille on helppo löytää, Jenna jatkoi kirjoitustaan pilke silmäkulmassaan.


Jos julkaisu ei näy, voit lukea Jennan kirjoittaman tekstin kokonaisuudessaan täältä.

Ikävä temppu toi lopulta kehuja ja asiakkaita

Tapahtuneen jälkeen rikotun ikkunan tilalle vaihdettiin nopeasti väliaikainen lasi. Ympäriinsä sinkoutuneet lasinsirut aiheuttivat tapahtuneen jälkeen suurimman päänvaivan, sillä niiden noukkimiseen vierähti kaksi päivää.

Jennan tietojen mukaan ainakin toinen varkaista on saatu kiinni, ja osa varkaiden varastamasta saaliista on palautettu takaisin omistajilleen.

Katso yllä olevalta videolta, millaista jälkeä murtovarkaat tekivät Jennan ja toisen paikallisen yrittäjän tiloissa!

Tamperelainen yrittäjä teki murtomiehen kiinnijäämisestä myös päivityksen, jossa hän myös kiitti kaikkia niitä, jotka olivat myötäeläneet sekä ikävää että omalla tavallaan humoristista tapahtumasarjaa.

– Olen saanut tosi paljon kehuja kirjoituksestani ja asenteestani. En osannut odottaa sitä, sillä en miettinyt sitä sen enempää, Jenna kertaa palautetta, jota hän on saanut sosiaalisen median kautta.

Varkaiden ikävällä tempulla oli myös positiivinen vaikutus, sillä Jenna on saanut pari uutta asiakasta Facebook-julkaisujensa kautta.

– Tapahtui mitä tapahtui, haluan ajatella positiivisesti – en jaksa murehtia sen enempää, kun ei se auta asiaa yhtään sen enempää, Jenna kiteyttää elämänfilosofiansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja