Mainos

Jeltsin: palkkarästien maksu sabotoitiin

Venäjän presidentin Boris Jeltsinin mukaan hallituksen suunnitelma palkkarästien maksamisesta julkisen alan työntekijöille "sabotoitiin" ja hallituksen uskottavuus on kärsinyt kolauksen.

Jeltsin sanoi tänään antaneensa hallitukselle viikon aikaa etsiä syylliset skandaaliin. Jeltsin piti tänään viikottaisen radiopuheensa venäläisille. Se oli vuoden ensimmäinen radiopuhe, koska Jeltsin palasi lomaltaan Kremliin vasta maanantaina. Maanantaina Jeltsin syytti palkkarästien maksamatta jäämisestä pääministeri Viktor Tshernomyrdiniä sekä varapääministerejä Anatoli Tshubaisia ja Boris Nemtsovia. Tänään presidentti kuitenkin sanoi, että hallitus oli hoitanut asian kunnolla ja rahat lähtivät Moskovasta ajallaan.

Jeltsinin mukaan palkkarahat ovat jääneet saamatta kuudella alueella. Hän sanoi, että parhaassa tapauksessa se johtuu mistään välittämättömien virkamiesten lomailusta ja huonoimmassa tapauksessa siitä, että rahat on käytetty muihin tarkoituksiin. Venäjän hallituksen oli määrä maksaa julkisen alan palkkarästit joulukuun loppuun mennessä.
(STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.