Jeff kyllästyi olemaan sinkku – lupaa maksaa yli 20 000 euroa ihmiselle, joka auttaa löytämään tyttöystävän

Jeff loi parisuhdeunelmalleen nettisivun, koska ei halua nettideittailla. Mies on valmis upottamaan rakkauden löytämiseen yhteensä 50 000 dollaria!

Amerikkalainen Jeff Gebhart haaveilee parisuhteesta, ja on myös valmis maksamaan saadakseen unelmansa toteen. 47-vuotias kansasilaismies on luvannut 25 000 dollarin, noin 23 000 euron, palkkion ihmiselle, joka löytää hänelle naisystävän, kertoo Metro.

Päätti luoda nettisivun parisuhteen etsintään

Jeff loi toiveilleen nettisivun, jolla kertoo maksavansa könttäsumman sille, joka löytää hänelle naisystävän. Jeff on aivan vakavissaan ja myös uskoo, että sijoitus kannattaa.

– Jos tämä onnistuu, se voisi olla arvokkainta ikinä, Jeff kuvailee Metro-lehdelle.

Ei halua nettideittailla

Jeff ei ole koskaan ollut naimisissa. Edellisen suhteensa jälkeen hän yritti nettideittailla, mutta ei pitänyt siitä.

– Näen hulluuden määritelmänä sen, että tekee samaa asiaa uudestaan ja uudestaan ja olettaa saavansa erilaisia tuloksia, joten tiesin, etten voi palata nettideittailemaan, Jeff kuvailee.

Mies käytti sen sijaan puoli vuotta aikaansa kehittääkseen ystäviensä avulla nettisivun, jolla etsii seuraa.

Videolla Jeff kertoo nettisivustaan ja siitä, miksei nettideittaile:

"Olen nyt innoissani"

Sivulta löytyy pitkä kysely, jolla selvitetään, sopiiko naisehdokas yhteen Jeffin kanssa. Sivulla voi joko vihjata Jeffille mukavasta naisesta tai ilmoittaa olevansa itse nainen, jota Jeff etsii. Rahapalkintoa ei kuitenkaan ole luvassa itsensä ilmiantaville naisille.

Jeff uskoo, että vapaita, hyviä naisystäväehdokkaita on maailmassa runsaasti. Mies onkin innoissaan siitä, että hänen treffailuprojektinsa nousi otsikoihin.

– Olen nyt innoissani. Olen innoissani tulevasta vuodesta ja haluan tuntea jonkun kanssa yhteyden, Jeff kuvaa.

Sivustollaan Jeff kertoo olevansa yrittäjä, joka on menestynyt myös taloudellisesti. Hänen ystävänsä kuvailisivat häntä esimerkiksi termeillä "positiivinen", "hyväsydäminen hölmö" ja "hymyilee aina leveästi".

Mies onkin jo saanut paljon ehdotuksia naisystävästä. Jeff itse kertoo etsivänsä itsenäistä ja  kunnianhimoista ihmistä, joka on myös vähän "höpsö".  Naisen täytyy myös rakastaa Jeffin koiraa, Gunneria.

Haluaa varmistaa, etteivät naiset ole mukana vain rahan takia

Jos nettisivun kautta saatu vinkki johtaa rakkauden roihahtamiseen, tonnien rahasummaa ei kuitenkaan saa tililleen heti.

Koska Jeff haluaa varmistaa, etteivät naisystäväehdokkaat ole mukana vain rahan takia, hän aikoo maksaa summan viiden vuoden ajanjaksolla ja aloittaa maksamisen vasta sinä vuonna, kun "virallistaa" suhteen tyttöystävän kanssa.

Mikäli sinkkuus on pian taaksejäänyttä elämää, Jeff on luvannut 25 000 dollarin lahjoituksen lisäsi tehdä toisen samansuuruisen lahjoituksen hylättyjä eläimiä hoivaavaan eläinsuojaan.

Lähteet: Metro.co.uk, Datejeffg.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja