Peter myy itsensä ystävänpäivänä – 150 dollarin deittipaketti sisältää suukottelua, lisäpalveluista "täytyy neuvotella"

Peter Wilding päätti myydä itsensä ystävänpäivän treffiseuraksi yksinäisille naisille. Esimerkiksi romanttinen illallinen Peterin kanssa kustantaa 45 dollaria. Sillä saa aterian McDonald'sista sekä luvan julkaista treffikuvan Facebookissa!

Uusiseelantilainen Peter Wilding ei ole ystävänpäivänä yksin. Mies päätti tienata romantiikannälkäisten ihmisten ahdingolla, ja hän myykin nyt ystävänpäiväksi treffejä itsensä kanssa, kertoo Mirror.

Peter itse kertoo, että sai 12-vuotiaana aivoverenvuodon. Miehen elämä meni uusiksi, ja vakavan sairastumisen vuoksi hän ei voinut deittailla. Nyt Peter haluaakin ottaa menetetyt vuodet takaisin.

Tarjolla useita "palvelupaketteja"

Peter mainostaa palveluksiaan Facebookissa. Hän myy useita erilaisia "palvelupaketteja".

"Hengailu kaverien kesken" maksaa 15 dollaria, "deittailimme kouluaikana" -paketti taas 30 dollaria. Siihen kuuluu paitsi suklaita, myös kädestä pitelemistä "privaatisti".

Romanttinen illallinen Peterin kanssa kustantaa 45 dollaria. Sillä saa aterian McDonald'sista sekä luvan julkaista treffikuvan Facebookissa.

Peter lupautuu myös illalliselle vanhempien kanssa; se maksaa 45 dollaria, jos vanhemmat tekevät ruoan, mutta pusu ja "rakkaustarina" kustantavat 15 dollaria ylimääräistä. Mikäli Peterin tulee viihdyttää nuorempia sisaruksia, hän veloittaa kymmenen dollaria lisää.

”Minusta tuli kansainvälinen (ilmiö)”, mies hehkutti. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hintaa jopa 150 dollaria

15 tunnin "yön yli" -paketti maksaa 150 dollaria ja sisältää illallisen ja camping-henkisen yön Peterin autossa. Hän lupaa halailla ja suukotella, mutta ekstroista "täytyy neuvotella".

Kitsaammille on tarjolla neljän tunnin "OMG, ne seurustelevat" -paketti, joka sisältää 30 dollarin hintaisen aterian, suukon perheen ja ystävien edessä, Facebook-kuva-albumin sekä uuden suhdestatuksen Facebookiin sekä lupauksen jatkaa "feikkisuhdetta" kahden viikon ajan ystävänpäivän jälkeen. Tämä kustantaa 95 dollaria.

Yksi Uuden-Seelannin dollari on noin 60 eurosenttiä.

Peter lupaa alennusta kalliiden pakettien hinnasta, jos ostajalla on "pieni, söpö koira"; mies myös huomauttaa, että hyväksyy mieluiten tarjoukset 22–36-vuotiailta naisiksi luokitelluilta henkilöiltä.

Peterin ideasta tuli hitti 

Miehen idea lähti lentoon ja hän päätyi jopa kertomaan siitä televisiossa. Stuff-sivustolle Peter kertoo, että oli aiemmin nähnyt jonkun muun "myyvän deittejä" ja inspiroitunut kokeilemaan ideaa itsekin.

– Teen mieluummin näin kuin vietän iltani klubeilla ja yritän puhua ihmisille, mies kuvaa.

Alun perin Peter halusi myydä ainakin kahden treffit.

– Minusta on ihanaa nauraa paljon. Lupaan sille, kenen kanssa olenkin, että jos hermostutan sinut, saan sinut nauramaan jälkeenpäin. Toinen hyvä ominaisuuteni on mahtava rantakroppa, tai näin minulle on kerrottu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja