Poikaystävän tehtävistä lähes 70 000 euroa vuodessa – lottovoitolla rikastunut nainen on valmis maksamaan "uskolliselle" miehelle

Lotossa voittanut 23-vuotias brittinainen on valmis maksamaan kymmeniä tuhansia vuodessa oikealle miehelle, joka ryhtyy hänen kumppanikseen, uutisoi muun muassa brittilehti Mirror.

Rahalla ei saa rakkautta, eikö totta? Toisin uskoo kuitenkin Britannian nuorimmaksi lottomiljonääriksi tituleerattu Jane Park, 23. Nuori nainen tarjoaa nimittäin 60 000 puntaa [68 000 euroa] vuodessa yhdelle onnekkaalle miehelle, joka deittailee häntä.

Park voitti miljoona puntaa lotossa ollessaan vain 17-vuotias. Voiton jälkeen hän lopetti työnsä ja muutti omilleen äitinsä kanssa jakamastaan pienestä asunnosta Edinburghista.

Tähän mennessä Park on kuluttanut omaisuuttaan kauneusleikkauksiin, joissa muokattiin takapuolta, rintoja ja hampaita, sekä uuteen autoon ja moniin luksuslomiin.

Kaikesta huolimatta Parkilla ei ole ollut onnea rakkaudessa, ja siksi nuori nainen alkaakin etsiä "sitä oikeaa" rahan avulla.

Alla olevalla videolla keksustellaan rakkaudesta. Onko se tunnetta vai tiedettä? (Artikkeli jatkuu videon alla.)

9:56

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän on valmis maksamaan uskolliselle"

Brittimedioiden mukaan Park on perustamassa nettisivustoa, jota kautta miehet voivat hakea hänen poikaystäväkseen 60 000 punnan vuosipalkalla.

Mirrorin mukaan Park olisi myös kuvaamassa prosessin, ja se julkaistaisiin ensi vuonna dokumentin muodossa.

– Jane on mahtava ja hänellä on niin paljon annettavaa, mutta hän on huomannut olevansa taas yksin siitä asti, kun hän voitti. Hänellä on ollut erittäin huonoa onnea, nimeämätön lähde kertoo Mirrorille.

Lähteen mukaan uskollisuus on nuorelle miljonäärille kaikista tärkeintä, ja siksi hän on valmis maksamaan siitä.

– Hän ei ole koskaan varma, rakastetaanko häntä hänen itsensä takia vai hänen pankkitilinsä saldon takia. Joten hän mieluummin pitää asetelman esillä. Janella on tapana olla joskus epävarma ja hän on huolissaan ihmisten motiiveista. Hän on valmis maksamaan oikean hinnan jollekin uskolliselle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, 9gag

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja