Jättiyllätys! Novak Djokovic hävisi yli sata sijaa huonommalle italialaiselle – vastustajan toiminta hämmensi supertähteä: "Vitsailetko sinä?"

Novak Djokovic hämmentyi vastustajansa toiminnasta – tuomari sai kuulla kunniansa: "Oletko tosissasi?" 1:46
Novak Djokovic hämmentyi vastustajansa toiminnasta ja ottelun tuomari sai kuulla kunniansa.

Tenniksen serbialainen supertähti Novak Djokovic putosi Indian Wellsin ATP-turnauksesta, kun hän hävisi Italian Luca Nardille erin 1–2 (4–6, 6–3, 3–6).

20-vuotias Nardi pisti Djokovicin ahtaalle heti ottelun alkuhetkistä lähtien. Italialainen mursi Djokovicin avauserän kolmannen syöttövuoron ja piti tiukasti kiinni omistaan, joten avauserä Nardin nimiin 6–4.

Toisessa erässä nähtiin erikoinen tilanne, kun Nardi mursi Djokovicin syöttövuoron hämmentävällä tavalla. Nardi näytti jo toviksi lopettavan pelaamisen, mutta löikin pallon kenttään. Tämä hämmensi Djokovicia, joka valitti tilanteesta tuomarille.

– Hän pysähtyi, Djokovic totesi hämmentyneenä tuomarille.

– Se, että hän pysähtyy, ei tarkoita sitä, että piste loppuu, tuomari vastasi.

– Mistä sinä oikein puhut? Hän pysähtyi täysin. Minä hämmennyin siitä ja minäkin pysähdyin. Kuinka sinä et voi tehdä tuomiota? Vitsailetko sinä? Djokovic kyseli.

Katso hämmentävä tilanne sekä Novak Djokovicin ja tuomarin välinen keskustelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Takaisku ei kuitenkaan häirinnyt Djokovicia liikaa, sillä hän vei toisen erän nimiinsä.

Päätöserässä maailmanlistalla sijalla 123 oleva Nardi jatkoi upeita otteitaan ja päihitti supertähden 6–3 ja marssi upeasti turnauksessa neljännesvälieriin.

Neljännesvälierissä Nardi kohtaa USA:n Tommy Paulin.