Mainostemppu? Conor McGregorin lopettamisilmoitus saa tyrmäyksen: "Hän tavallaan kaappasi koko tilanteen"

Vapaaottelija Conor McGregor hämmensi UFC-maailmaa sunnuntaina ilmoittamalla uransa päättymisestä. McGregor,31, kertoi päätöksestään Twitterissä välittömästi UFC 250-otteluillan päätyttyä.

Kahdesti aiemminkin lopettamisestaan ilmoittaneen irlantilaisen tarkoitusperät herättävät kuitenkin epäilyksiä. Yksi epäilijöistä on UFC-kommentaattori Joe Rogan, joka kommentoi McGregorin ilmoitusta ESPN:lle. Roganin näkemyksen mukaan McGregorin lopettamisilmoitus on vain julkisuustemppu.

– En usko tätä hetkeäkään. Hän haluaa vain saada ihmiset puhumaan itsestään. Mikä voisi olla parempi tapa saada ihmiset puhumaan itsestään, kun takana on huima otteluilta? Hän tavallaan kaappasi koko tilanteen. 

McGregor ilmoitti lopettamisestaan viimeksi maaliskuussa 2019, mutta palasi häkkiin viime tammikuussa. McGregorin ensimmäinen lopettamisilmoitus tuli huhtikuussa 2016, mutta seuraavan kerran hän otteli jo elokuussa.

UFC-pomo Dana White kommentoi uutista otteluillan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

– Jos Conor tuntee, että hän haluaa lopettaa, minusta hänen ehdottomasti pitää lopettaa. Minä rakastan Conoria. On olemassa muutama ihminen, joiden ansiosta tämä on ollut todella hauskaa. Hän on yksi heistä. 



Lue myös:

    Uusimmat