Mainos

Jättikameralla varustettu Moto X -puhelin on kuin onkin totista totta

Kun Motorolan Moto X4 -puhelimesta nähtiin ensimmäiset vuotokuvat viime joulukuussa, oli vastaanotto skeptinen. Monet arvelivat puhelimen designin olevan vielä työstövaiheessa ja erityisesti puhelimen takaa nouseva kamerakennojakoi mielipiteitä. Tuoreessa twiitissään Twitter-vuotaja @evleaks, oikealta nimeltään Evan Blass, kuitenkin kiistää designiin tehtävät muutokset ja vahvistaa ulkonäönolevan lopullinen.

Hieman Nokian takavuosien Lumia 1020 -mallin tapaan, uudessa Moto X4:ssä takakamera nousee selvästi puhelimen muusta takakuoresta ja eroaa esimerkiksi tämän kevään lippulaivamalleissa nähdystä tasaisemmasta designista. Koska Motorola ei ole perinteisesti ollut kameratekniikan osalta aivan älypuhelinten terävimmästä päästä, on uuden designsuunnan tarjoamat mahdollisuudet kuvanlaadussa mielenkiintoista nähdä. Lupausta tulevasta antavat erityisesti viime vuonna julkaistut Moto Droid Turbo 2- ja Moto X Style -puhelimet, jotka olivat kuvausominaisuuksiltaan positiivisia yllätyksiä.

Aikaisintaan uudesta Moto X4:stä voidaan saada lisätietoja tämän kuun 17. päivä, kun Motorolan odotetaan esittelevän uusia Moto G4- ja Moto G4 Plus -puhelimia New Delhissä ja Meksikossa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.