Jättäisitkö naisen, jos kävisi ilmi, ettei hän olekaan fyysisesti täydellinen? Miehet vastaavat

4:22

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Eroon päädytään noin 10 avioliittovuoden jälkeen – miksi?

"Miten mahdolliseksi koette parisuhteen naiseen, jolla on jokin fyysinen sairaus/puute? Jos koette tapailemanne henkilön luonteeltaan ja ulkoisesti vetäväksi, mutta saatte sitten kuulla, että hänellä on esimerkiksi poistettu rinta syövän takia tai jatkuvaa atooppista ihottumaa vartalolla, voiko se lässäyttää heränneen kiinnostuksen?

Kannattaako naisen kertoa tällaisista jutuista miehelle vasta myöhemmässä vaiheessa tapailua, jottei mies säikähdä ja pakene?" kysyy nimimerkki Goddess

Näin miesraati vastasi

"Ihmisen kauneus on sisäistä. Ulkonäöllä ei ole juurikaan väliä."
– 16, sinkku

"Outo kysymys, sillä eihän tuollainen tietenkään vaikuta aikuisten käyttäytymiseen. Teineillä saattaa olla somesta peilattu epätodellinen nais- ja miesihanne, joka ei jätä sijaa virheille – mutta kukapa meistä olisi virheetön?"
– Herra 47, naimisissa

"En koe mitään ongelmaa, mikäli nainen itse osaa elää sairautensa kanssa. Parisuhteessa ollaan kuitenkin toisen ihmisen kanssa ja kaikki hänen puutteensa ja virheensä kuuluvat ihmiseen. Mikäli nainen häpeää suuresti sairauttaan ja suhtautuu siihen kovin negatiivisesti, käy se suhteessa raskaaksi."
– 32, parisuhteessa

"Elintasosairaudet ovat ihan eri juttu. Niitä ei tarvitse hyväksyä kenenkään, jos itse on kunnossa. Vakavammat asiat on aika tapauskohtaisia, voisi vaatia harkintaa, koska jos on lapsenteko mielessä, asiat saavat uuden merkityksen."
– 43, sinkku

"Meillä on kaikilla enemmän tai vähemmän puutteita tai vikoja. Ne juuri tekevät ihmisestä mielenkiintoisen. Epätäydellisyys on osa sitä tarinaa naisessa, mihin minä rakastun. Luotaantyöntävää on ainoastaan pinnallinen täydellisyys."
– 52, eronnut

"Myöhemmässä vaiheessa. Ei ihan heti kannata lätkäistä 'vammakortteja' pöytään. Sitä voi ehkä vähän kokeilla, jos tuttavapiirissä sattuisi olemaan samankaltaisia kuin itse olet, jospa ukon asenne paljastuisi sillä tavalla etukäteen. Itseäni ei haittaa sellaiset jutut. Paljon riippuu myös siitä, miten asian esittää."
– 45, ei suhdestatusta​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja