Jasmin Hamidin vastasyntynyt vauva hurmaa sosiaalisessa mediassa – näin isoveli on ottanut pikkusiskonsa vastaan

Vinkkejä parempaan talouden hallintaan ja sijoittamiseen 9:13
Pohditko sijoittamista? Näin se onnistuu!

Jasmin Hamidilla ja hänen puolisollaan on pienokaisen lisäksi kaksivuotias Adil-poika. 

Sijoitusbloggaajana ja näyttelijänä tunnettu Jasmin Hamid tuli toistamiseen äidiksi viime viikolla. Hamidilla ja hänen puolisollaan on kaksivuotias poika, nyt he saivat tytön. 

Lapsen syntymän jälkeen Hamid on ilahduttanut someseuraajiaan suloisilla otoksilla lapsistaan. Hamid kertoo Instagramissa, että Adil-veli on ottanut pikkusiskonsa hyvin vastaan. 

–  Hän suhtautuu siihen kuin kissanpentuun; hellästi paijaten ja kimeällä äänellä leperrellen. Mutta toki koordinaatio on mitä on, joten jonkun on koko ajan vahdittava hellyydenosoituksia. 

– Sylissä on kyllä välillä ruuhkaa. Adil oli ikävöinyt äitiä aika paljon ja haluaisi halia ja leikkiä koko ajan pelkästään minun kanssani. Ja kuinka ollakaan myös vauva haluaisi nautiskella äidin sylistä ja syöpötellä jatkuvasti.

– Eiköhän pikku hiljaa löydy rytmi ja rutiinit uuteen arkeen. Onneksi Santtu on nyt useamman viikon kotona ja mun vanhemmat auttavat myös

Sunnuntaina vietettiin kansainvälistä korvapuustipäivää. Hamid julkaisi sen kunniaksi suloisen otoksen, jossa pienokainen poseeraa korvapuustien kera. 

– Hyvää korvapuustipäivää! Täällä on ollut tämä ihana Pulla kainalossa maanantaista saakka. Kaikelta halimiselta jäi korvapuustit leipomatta ja piti turvautua kaupan pakastevalikoimaan. Hyvä niin, Hamid kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat