Jasmin Hamid sai toisen lapsensa – jakoi valloittavan otoksen koko perheestä

Jasmin Hamid sai tyttölapsen. 

Sijoitusbloggaajana, näyttelijänä ja poliitikkona tunnettu Jasmin Hamid kertoo iloisestaperheuutisesta  Instagram-tilillään. Hän kertoo saaneensa toisen lapsen puolisonsa kanssa. 

Kuvassa Hamid pitää vastasyntynyttä pienokaista sylissään. Taustalla poseeraa myös Hamidin puoliso ja heidän Adil-esikoispoikansa, joka on syntynyt vuonna 2018. 

– Maanantaina meille syntyi tällainen pieni söpöliini. Ihanaa! Hamid kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi tyttövauva

Hamid ilmoitti raskaudestaan julkisuudessa toukokuussa. 

Hän on kertonut blogissaan pikkulapsiarjen yllättäneen perheen iloisesti. Hän myös kertoi lasten tulevan ikäeron olevan todella hyvä.

– Kahden vuoden ikäero tuntuu juuri sopivalta. Perheessä ei ole kahta vauvaa samaan aikaan, mutta ikäero on kuitenkin sen verran pieni, että lapset leikkivät keskenään ja heitä kiinnostaa suunnilleen samat asiat, Hamid kuvailee blogissaan.

Perhe on myös muuttanut isompaan asuntoon.

– Juuri nyt olo on valtavan onnellinen ja helpottunut. Uusi isompi asunto löytyi hyvissä ajoin ennen seuraavan lapsen syntymää. Olemme kotiutuneet hyvin ja Adil on tottunut nukkumaan omassa huoneessaan. Tuntuu, että kaikki palaset ovat nyt kohdallaan. Elämä on vaan yksinkertaisesti ihanaa! Hamid kuvaili blogikirjoituksessaan. 


Lue myös:

    Uusimmat