Ex-Salkkarit-tähti Jasmin Hamid menetti kaikki työnsä – pohtii nyt erikoista uravalintaansa: "Olisiko pitänyt keskittyä vain yhteen alaan?"

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Hamid kertoo blogissaan vaihtelevasta työurastaan.

Sijoitusbloggaajana, näyttelijänä ja poliitikkona tunnettu Jasmin Hamidkertoo monipuolisesta työurastaan blogissaan ja Instagramissaan. Hamid kertoi aiemmin, miten kaikki kevään ja kesän esiintymiset peruuntuivat yhdessä päivässä koronapandemian vuoksi. 

Nyt Hamid pohtii uravalintojaan blogissaan. Hän kertoo opiskelleensa näyttelijäksi Teatterikorkeakoulussa, jonka jälkeen oli ahdistunut eikä halunnut hakea oman alansa töitä.

Hamid hakeutui mukaan myöhemmin myös kunnallispolitiikkaan. Hän esiintyi Salatut Elämät -sarjassa vuosina 2009-2013 ja toimi Lotto-juontajana. Myöhemmin hän aloitti sijoittamisesta kertovan bloginsa.

– Olen usein miettinyt, olisiko pitänyt keskittyä vain yhteen alaan ja tulla siinä erityisen hyväksi. Tai keskittyä edes aloihin, jotka tukevat toisiaan. Sen sijaan olen ajautunut joka paikan höyläksi, joka on koulutukseltaan näyttelijä, mutta tekee myös politiikkaa, hallitustyöskentelyä, tuottamista, sijoitusjuttuja, koulutusta, puhujakeikkoja, markkinointia ja viestintää, hän kertoo Instagramissa.

Näyttelijä tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Katariinan roolistaan Salatut elämät -sarjassa. Nainen muistelee Salkkarit-aikojaan blogissaan.

– Kun sain Katariinan roolin, oli se alkuun ajateltu lyhyeksi piipahdukseksi. Lopulta päädyin olemaan sarjassa yli neljä vuotta, ja ne olivat hauskoja vuosia ne! Työyhteisö oli mieletön ja töissä tuli naurettua paljon. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kaivata vaihtelua, sillä ammatillisesti työ ei ollut kovin vaihtelevaa, tähti kirjoittaa.

Videolla Hamid kertoo sijoittamisesta!

Lue myös:

    Uusimmat