Jasmin Hamid muisteli opiskeluaikojaan Teatterikorkeakoulussa: "Samalla kasvettiin aikuisiksi"

4:55
Jasmin Hamid tienasi vauvavuotenaan yli 100 000 euroa – näin se onnistui.

Sijoittaja ja näyttelijä Jasmin Hamid nautti teatterista viikonloppuna puolisonsa kanssa.

Salatut elämät -sarjassa aikoinaan näytellyt sijoitusbloggaaja ja näyttelijä Jasmin Hamid  intoutui muistelemaan opiskeluaan Teatterikorkeakoulussa, kun kävi puolisonsa Santtu Hulkkosen kanssa viikonloppuna teatterissa. Hamid kertoi aiheesta 5. helmikuuta Instagram-julkaisussaan.

– Olipahan tunteita täynnä oleva viikonloppu. Lauantaina kävimme kahdestaan teatterissa ja sen jälkeen Hakaniemen hallissa lasillisella. Se oli jo itsessään ihanaa. Mutta erityisen päivästä teki, että menimme katsomaan Teatterikorkeakouluni aikaisen luokkakaverini Tatun monologia, Hamid kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kouluaikamuistelun kirvoitti juuri entisen kurssikaverin näkeminen. Lisäksi Hamid jännitti Tatun esitystä.

– Aluksi jännitti hirveästi Tatun puolesta, varsinkin, kun hän oli yksin lavalla. Ja kun esitys lähti kunnolla käyntiin, tunsin ihan valtavaa ylpeyttä hänen taidoistaan. Vasta äsken aloitettiin näyttelijäopinnot, ja nyt olemme jo rautaisia ammattilaisia, Hamid ylisti.

Hamid piipahti samana iltana myös kollegansa syntymäpäiväjuhlissa, joissa oli läsnä muitakin entisiä kurssikavereita.

– On vaikea selittää lyhyesti, millaista Teatterikoulussa opiskelu on, mutta sanotaan nyt vaikka, että se on intensiivistä, kokonaisvaltaista ja välillä raastavaa. Kurssillamme oli 16 opiskelijaa ja tanssittiin, näyteltiin, laulettiin, heittäydyttiin ja ahdistuttiin yhdessä viiden vuoden ajan kahdeksan tuntia päivässä. Ja samalla kasvettiin aikuisiksi. Oli niin ihanaa nähdä näitä tyyppejä, joiden kanssa on kokenut niin paljon, Hamid muisteli.

Hamid näytteli Salkkareissa Katariina Mäkelää 2009–2013. Hänellä on puolisonsa kanssa vuonna 2018 syntynyt poika ja vuonna 2020 syntynyt tyttö.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja