Sara Parikan tytär toivoi perheenlisäystä joululahjaksi: "Onneksi Elsa-nukke kelpasi, kunnes…"

4:11
Sara Parikka paljastaa perheensä joulun kohokohdan!

Näyttelijä Sara Parikan tytär Melina esitti vienon toiveensa joululahjasta kahta viikkoa ennen aattoa.

Näyttelijä Sara Parikan nuorin tytär Melina keksi paria viikkoa ennen joulua, että toivoo lahjaksi pikkuveljen tai -siskon. Parikka kertoi asiasta huvittuneena Instagramissa 28. joulukuuta.

– Onneksi Elsa-nukke kelpasi, ja asia unohtui. Kunnes tänään hän selitti kahvilassa tuntemattomalle, että pukki tuo minulle pikkuvelin sitten ensi jouluna, Parikka kirjoitti tyttärensä kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päivitys on innostanut ihmisiä kertomaan omia kokemuksiaan.

– Meidän oma itkeskeli syksyn, että miksei saa olla oikea isosisko (kavereiden lapset on vähän niin kuin lainasiskoja). No, reilun kuukauden ikäinen kummipoika oli meillä pari tuntia hoidossa, niin neiti totesi näiden lähdettyä, että onneksi meillä ei ole vauvaa. Siihen unohtui se toive, eräs kertoi kokemuksiaan vastaavasta aiheesta.

– Kuulostaa tutulta! Hätävalheeni oli, että meillä ei ole tilaa. Meidän pienempi siihen: "vauva mahtuu kyllä minun viereeni", toinen kommentoi.

– Meidän lapsemme sanoivat, että hankitaanko kissa, koira vai vauva. Hankittiin kissa, kolmas kirjoitti.

– Kääks, Salkkareissakin näytellyt Jasmin Hamid kommentoi.

Parikka löysi aviopuolisonsa Mikko Parikan Salatut elämät -sarjan kulisseista. Pariskunnalla on Melinan lisäksi vielä kaksi tytärtä: Matilda ja Mimosa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja