Salkkarit-tähti Tiia Elg hempeässä yhteiskuvassa miehensä kanssa – parin lapset ottivat hauskan selfien

Tiia Elg vietti perheensä kanssa viikonloppua ulkoillen.

Salatut elämät -tähti Tiia Elgin on pitänyt kiireisenä tänä syksynä myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma, sillä hän toimi yrittäjä Joel Harkimon tähtiopettajana. Kaksikon tanssit päättyivät reilu viikko sitten.

Viime viikonloppuna Elg pääsi viettämään laatuaikaa perheensä kanssa ja hän suuntasikin miehensä Alexey Smolyaninovin ja lasten Zina Isabellan ja Neon kanssa ulkoilemaan. Perhe kävi myös brunssilla ja kiertelemässä second hand -myymälöitä.

– Syksyn viikonloput ovat olleet täynnä tanssia tähän viikonloppuun asti. Vaikka olisi ollut huikeaa jatkaa TTK-tanssitaivalta, vapautunut aika on myös huikeaa. Tiedän ainakin kolme tyyppiä, jotka eivät ole pahoillaan vapaista viikonlopuista, Elg kirjoittaa.

Elgin julkaisemassa kuvasarjassa nähdään myös hauska selfie-kuva, jonka lapset ottivat.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parin Neo-poika täyttää kaksi vuotta marraskuussa ja Zina-tytär täytti viime keväänä kolme vuotta.

– Katselen parhaillani, kun minit touhuu olkkarissa. Vuoroin leikkii – vuoroin taistelee. Nyt on leikinaika. Eilen Neo ja Zina taisteli pienestä muovipallosta. (En tiedä, mistä ko pallo on edes tullut meille. Näyttää ihan pallomeripallolta.) no joo. Meiltähän löytyy toki muitakin leluja, mutta tää palloa muistuttava muovinpala oli ainut, mikä kelpasi. Kun pallo unohdettiin, leikittiin piilosta, muumitalolla ja barbeilla. Rauha palautui torppaan, Elg kirjoittaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat