Salkkarit-tähti Tiia Elg julkaisi herkkiä kuvia perheestään ja puolisostaan: "Halusin valita tuhansista kuvista ja sanoista ne oikeat"

5:26
Tiia Elg jäi äitiyslomalle Salkkareista – antoi "tv-lapselleen" vinkkejä, kuinka näytellä raskaana olevaa

Tiia Elg onnittelee puolisoaan sosiaalisessa mediassa.

Salatut elämät -sarjasta parhaillaan äitiyslomalla oleva Tiia Elg onnitteli Instagram-tilillään puolisoaan Alexey Smolyaninovia. Elg julkaisi puolisonsa syntymäpäivän kunniaksi sunnuntaina liudan kuvia miehestä perheensä kanssa. 

– Halusin tänään valita tuhansista kuvista ja sanoista ne oikeat. Mutta kyllä sä tiedät ilmankin, sä tiedät. Onnea viiden tähden Aksu, hän kirjoittaa. 

Näyttelijän työn lisäksi Elg on ammattitanssija ja Smolyaninov toimi hänen tanssiparinaan. Parin esikoinen Isabella täyttää maaliskuussa 2 vuotta. Perheen kuopus syntyi perjantaina 20. marraskuuta.

Elg kirjoitti sosiaalisessa viime vuonna ensi kohtaamisestaan Smolyaninovin kanssa. 

– En voi olla ajattelematta, kuinka pitkälle me ollaan tultu ja tavallaan aika lyhyessä ajassa. Me tavattiin ja tutustuttiin hitusen päälle neljä  vuotta sitten. Alexey oli nähnyt musta tanssivideon ja laittoi viestiä, haluaisinko kokeilla tanssia hänen kanssaan. Hänelle välittyi videolta jokin energia, josta hän halusi ottaa selvää, Elg kirjoittaa. 

Elg kertoo, että neljä vuotta viestin kirjoittamisen jälkeen "se yhteinen energia" on muodostunut perheeksi.  

– Mutta ei me olla pelkän energian varassa roikuttu ja uskottu, että tämä oli tähtiin kirjoitettu. En usko, että mikään on. Mikään ei ole, jos et ole valmis olemaan avoin ja rehellinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja