Jasmiina kertoi BB-talossa festariheilastaan – eräs tv-katsoja tunnisti miehen poikaystäväkseen ja lähestyi BB-voittajaa viestillä: "Tällainenkin nilkki jäi kiinni"

5:30
BB-Jasmiina otti pikavippejä ja osteli osamaksulla – kertoo nyt, kuinka bileillat syöksivät velkakierteeseen

BB-voittaja Jasmiina Ylidiz haluaa rinnalleen tavallisen miehen, joka on valmis sitoutumaan.

Jasmiina Yildizin elämä mullistui Big Brother Suomi -ohjelman voiton myötä marraskuun lopussa. Hänen taloudellinen tilanteensa parani, kun sai maksettua ulosottovelkansa voittopotin ansiosta pois. Sen lisäksi työtarjouksia ja kutsuja tv-ohjelmiin alkoi tulla välittömästi.

Jasmiina asuu tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta hän on miettinyt muuttoa pääkaupunkiseudulle.

– Uskon, että se on välttämätöntä. Aika monet työprojektit pyörivät pääkaupunkiseudulla, toki somejuttuja voi tehdä Jyväskylästä käsin.

Jasmiina asteli sinkkuna taloon ja sieltä ulos. Talossa ollessaan hänellä oli pieni romanssi Akin kanssa, ja tutustuminen on jatkunut ohjelman jälkeen.

– Kerkesin pyörähtämään Tinderissä ja matcheja tuli, mutta jos keskustelu alkaa sillä, että olit suosikkini BB-talossa, niin siitä ei voi suurempaa romanssia syntyä. Ihmisillä on tapana myös keräillä BB-asukkaita Tinder-pareiksi. Aika nopeasti piilotin sovelluksen, Jasmiina naureskelee.


Jasmiinalla on ollut omien sanojensa mukaan jos jonkinmoisia suhteita, eikä aina ole ollut helppoa.

– Aina on ollut joku ongelma, puolin ja toisin. En sano, että olisin virheetön, osaan olla hankalakin. Koen, että nykypäivänä on vaikea löytää sellaista miestä, joka haluaa sitoutua. Itsellä on mennyt usko hyviin miehiin.

– Minulla menee saman tien hermot, jos miehet laittavat liian suoria viestejä tai ällöttäviä kuvia.

Jasmiinan edellinen parisuhde päättyi ikävästi.

– Minulla oli yksi pidempi suhde, mutta mies jäi pettämisestä kiinni. Sen jälkeen on vaikea päästää miehiä lähelle.

Jasmiina haluaa tavallisen ja kiltin miehen, joka on valmis sitoutumaan.

– Suurin haaveeni on olla äiti, sillä haluan lapsia jossain vaiheessa. En jaksa enää mitään baarisäätöjä. Pelkään, mitkä lööpit tulee, jos lähtisin baarista jonkun matkaan.

Jasmiina on viettänyt villiä sinkkuelämää, josta hän kertoi Big Brother -talossa muilla asukkailla. Eräs tv-katsoja kuitenkin kuunteli erästä tarinaa hyvin hämmentyneenä ja päätti lähestyä Jasmiinaa sosiaalisessa mediassa.

– Sain Instagramissa viestin, että olenko ollut tämän nimisen ja näköisen miehen kanssa Suomipop-festareilla viime kesänä. Nainen kirjoitti minulle, että mies ei varmasti kertonut olevansa varattu.

– Ei ollut mitään merkkejä, että hän olisi varattu ja hän olikin seurustellut jo 1,5 vuotta. Big Brotherin ansiosta tällainenkin nilkki jäi kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja