Big Brother -Jasmiinan elämässä puhaltavat rakkauden tuulet – teki tiukan linjavedon asiaan liittyen: "Tämä maailma on niin julma..."

0:51
BB-Jasmiina hurahti mökkeilyyn – kertoo uusimmasta päähänpistostaan: "Tämä on taas näitä mun innostuksia..."

BB-Jasmiinan elämässä puhaltavat romanttiset tuulet.

Big Brother Suomi -ohjelman viime vuonna voittanut Jasmiina Yildiz nähdään elokuun loppupuolella alkavalla Nelosen Selvitytyjät Suomi -kaudella. Hän kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa  MTV Uutisille toivovansa, että tuleva kausi vaikuttaisi katsojien mielipiteeseen hänestä.

– Mutta toisaalta koen, että olin Selviytyjissä ihan täysin samanlainen kuin olen täälläkin. En kainostellut, en jaksa esittää mitään Herran enkeliä kun minä en semmoinen ole. Koen, että kun on oma itsensä, niin jos se riittää se riittää mutta jos ei niin ei, hän sanoi.

– Mutta ehkä toivoisin, että etenkin vanhemmat ihmiset näkisivät minut nyt muunakin, kuin sinä siideripissiksenä, mikä minut on ehkä nähty BB:ssä, hän jatkoi.

Jasmiinan ollessa Big Brother -talossa tuli asukkaiden nukkua yhtenä yönä ulkona. Hän muisteli olleensa tuolloin ulkona yöpymisestä "tuhannen hajalla" ja että koko taivasalla vietetty yö oli hänen osaltaan täynnä valittamista. Jasmiina toivookin Selviytyjät-ohjelman näyttävän, että hän pystyykin johonkin.

– Koska minähän olen edelleen kukkahattutätien vihatuin henkilö. Instagramin viestikansioni täyttyy sillä, että kukkahattutädit inhoavat minua ja laittavat minulle elämänohjeita. Minä toivon, että heidän kierroksensa tulisivat nyt vähän alaspäin, hän sanoi.

25-vuotias Jasmiina kertoi saavansa Instagramissa päivittäin ohjeita siitä, miten hänen tulisi elää.

– Mielestäni paras oli ehkä yksi viesti, kaikki tuli siihen samaan, että älä käytä Wolt-sovellusta, sinun takiasi ilmasto tuhoutuu kun autoista tulee päästöjä. Minulla on lihava koira, se ei saa lenkkeillä, kannattaa lenkittää koiraa enemmän. Koiranihan on ihan ihannemitoissa ja ulkoilee kyllä useamman kerran päivässä, hän luetteli.

– Sitten siinä oli muistaakseni vielä kodin sisustuksesta, sitten minun ulkonäöstäni, ylipainosta. Ne oli kaikki semmoinen tiivis paketti, hän jatkoi.

Jasmiina toivookin, että ihmiset, jotka lähettävät tuntemattomille arvosteluviestejä tai muita ilkeitä kommentteja harkitsisivat viiden sekunnin ajan, onko kommentointi todella tarpeellista.

Rakkauskuulumiset

Siitä saakka, kun Jasmiina oli Big Brother -talossa, on kansan syviä rivejä kiinnostanut tämän rakkausrintaman kuulumiset. Nainen on yhdistetty muun muassa Big Brotherista tuttuun Akiin, jonka kanssa tällä oli pieni romanssi. Molemmat kuitenkin astelivat talosta ulos sinkkuina.

Jasmiina paljasti lehdistötilaisuudessa, että hänen kesäänsä on kuulunut rakkautta ja romantiikkaa. Hän kuitenkin sanoi, ettei kommentoi asiaa sen enempää julkisesti.

– Olen tehnyt nyt tietoisen päätöksen, kun tätä on niin paljon aina myllytetty ja somessa tulee jopa suoria kysymyksiä, että en tule varmaan ikinä jakamaan mitään henkilökohtaisia juttuja parisuhteesta.

– Tämä maailma on niin julma, ja minä en halua asettaa toista ihmistä siihen kommentti-paskavyöry-arvosteluun, hän totesi.

Jasmiina kertoi alkuvuonna MTV Uutisille, miten bileillat syöksivät hänet velkakierteeseen. Katso haastattelu alla olevalta videolta.

5:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja