Maajussi-Tarja aloitti nettideittailun ja hukkui viesteihin – paljastaa nyt rakkauselämänsä tuoreet käänteet

Maajussi-Tarjan viimeinen päätös yllättää sulhasehdokkaan 1:20
Maajussille morsian -ohjelma päättyi maajussi-Tarjan osalta näin onnellisissa merkeissä, kunnes arki herra X:n kanssa astui kuvioihin.

Maajussille morsian -ohjelmassa miesten suosiossa ollut Tarja kertoo, miten elämä on muuttunut kuvausten jälkeen. Ohjelmasta rakkautta ei löytynyt. Mikä on tilanne nyt?

Iloinen ja hersyvä kuopiolainen maajussi-Tarja, 54, sai Maajussille morsian  -ohjelmassa useamman miehen sukat pyörimään jaloissa, mutta Tarja itse ei lopulta ihastunut sulhasehdokkaistaan kehenkään, vaikka lämpimiä tunteita olikin hetken aikaa ilmassa.

Tarja kertoo nyt MTV Uutisten haastattelussa, mitä mansikanviljelijän rakkauselämään kuuluu tällä hetkellä.

Tarja liittyi syksyllä netin deittisovelluksiin ja sai heti samanlaisen viestitulvan kuin Maajussille morsian -ohjelman päätyttyä.

Ohjelman jälkeen viestejä tuli hirmu ryppäys, sitten ne hiljenivät, kunnes niitä alkoi taas tulla koko ajan, Tarja kertoo.

Viestit ovat olleet todella kivoja, ja olen nyt käynyt muutamilla treffeilläkin.

Yhteydenottojen osalta Tarja on painottanut sitä, että lähettäjän kuva pitää näkyä pelkkien tekstien perusteella hän ei tapaa ihmisiä.

Maajussille morsian -ohjelmassa hän kritisikoi hieman saamiaan kirjeitä juuri siitä, että niissä ei ollut kunnon kuvia. 

Näin kävi muun muassa hänen ohjelmassa lopulta valitsemansa sulhasehdokkaan, äänekoskelaisen herra X:n eli Juhan, 60, kohdalla. Suhde ei lopulta jatkunut. 

"Haluan kapsahtaa heti kaulaan"

Tarja kertoo tavanneensa syksyn aikana muutamia oikein mukavia miehiä, mutta kenenkään kanssa ei ole siitä huolimatta tullut toisia treffejä.

Sukat eivät vain ole pyörineet jalassa. Haluan sellaisen miehen, jonka kaulaan tekee mieli heti kapsahtaa, kun näen hänet, Tarja naurahtaa.

Tarjaan suurimman vaikutuksen tekee miehen hymy.

Jos mies hymyilee ja huokuu elämäniloa, se viehättää.

Viestien perusteella eniten kiinnostusta herättävät sellaiset miehet, jotka ovat aktiivisia laittamaan viestiä ja ehdottamaan jotakin tapaamisen osalta.

– Aktiivisuus kertoo miehestä jo jotakin, itsekin erittäin aktiivinen Tarja sanoo.

"Deittailuikkuna sulkeutuu taas pian"

Sosiaalinen Tarja harmittelee ennen kaikkea sitä, ettei vapailla markkinoilla olevia ihmisiä ole helppo tavata edes puolivahingossa livenä, kun hän ei voi tietää, ketkä kiinnostavista henkilöistä ovat sinkkuja. 

– Maailmassa on hirveän paljon sinkkuja, mutta miten he eivät kohtaa toisiaan? Tarja ihmettelee.

– Kaikille sinkuille pitäisi painaa joku "lähdetkö kahville" -t-paita, jotta sinkut kohtaisivat enemmän livenä, hän ehdottaa.

Tarjan paras deittailuaika osuu paukkupakkasten keskelle näin alkuvuoteen, sillä huhtikuussa alkavat jälleen mansikanviljelijän kiireet.

– Kohta se deittailuikkuna taas sulkeutuu, kun kiireet alkavat. Ellei joku prinssi rohkea sitten rohkene lähteä deittailemaan kesäkiireiden keskellä, Tarja nauraa.

Mieheltä vaaditaan joustoa

Maajussille morsian -ohjelmassa Tarja sai sulhasehdokkailtaan kuittailuja siitä, miten hänellä on aikaa lähinnä työnteolle, ja hänen työmäärästään oltiin jopa huolissaan.

Tarja myöntää, että hänen puolisokseen halajavalta vaaditaan paljon joustoa, kärsivällisyyttä ja hyvää itsetuntoa, sillä työt vievät Tarjalla paljon huomiota.

– Ja huumorintaju on tärkeää, että hän ymmärtäisi, että tämä asia on nyt näin, Tarja sanoo.

Tarja sanoo, että joillekin miehille myös hersyvä, vahva ja itsenäinen nainen on liikaa. 

Tarja uskoo kuitenkin edelleen vahvasti rakkauteen ja on pohtinut myös etäsuhteen mahdollisuutta, sillä hänen kotiseudullaan miehiä ei ole jonoksi asti.

– Etäsuhdekin olisi mahdollinen, eli nähtäisiin silloin, kun pystytään: lomilla ja viikonloppuisin ja sitten soitellaan muulloin, Tarja pohtii.

– Olisi edes joku vähäinen aika, jolloin vietetään aikaa yhdessä, ettei tarvitsisi kuolinvuoteella harmitella, ettei lopulta valinnut ketään, koska ei voinut joustaa kriteereistään.

Seuraavan Maajussille morsian -kauden maajussit esitellään helmikuussa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat