Jasmiina Yildiz palasi podcast-työnsä pariin – näin hän voi nyt syöpähoitojen jälkeen

Podcastaaja Jasmiina Yildiz kertoo voinnistaan kohdunkaulan syöpähoitojen jälkeen 0:59
Katso videolta, miten syöpädiagnoosi on muuttanut Jasmiina Yildiziä ihmisenä.

Big Brother -voittaja Jasmiina Yildiz, 27, sai alkuvuodesta kohdunkaulasyöpädiagnoosin. Kesäkuussa hän palasi hoitojen jälkeen Nikotellen-podcastin pariin liveyleisön edessä. 

Vuoden 2021 Big Brother-ohjelman voittaja Jasmiina Yildiz, 27, sai alkuvuodesta tietää sairastavansa kohdunkaulansyöpää. Yildizin syöpähoidot alkoivat huhtikuun alussa. Hän kertoi huhtikuun lopussa Instagramissa, että hänen sairauttaan hoidettiin sädehoidoilla, sytostaattitiputuksilla sekä brakyhoidolla. Brakyhoidolla tarkoitetaan sisäistä sädehoitoa.

Yildiz palasi töihin 14. kesäkuuta Nikotellen-podcastin pariin, jota hän juontaa Niko Saarisen  kanssa. Podcastilla on juhlan paikka, sillä siitä nauhoitetaan samaisena päivänä 300. ja kolmetuntinen jakso liveyleisön edessä Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. 

– Oli aivan ihana tulla tänne. Koko ajan jännitin, pääsenkö osallistumaan tähän päivään. Tämä on eka kerta, kun pääsen ihmisten ilmoille. Tämä on ollut iso henkireikä, että pääsen tänään paikalle, ja tekee hyvää saada muuta ajateltavaa. Jännitti viimeiseen asti, toteutuuko tämä päivä, Yildiz kertoi ennen podcastin nauhoituksen alkamista MTV Uutisille. 

Yildizin mielestä podcastin 300. jakso on iso saavutus. 

– Onhan se poikkeuksellinen ja valtava ikä podcastille. Olen ollut itse mukana noin sata jaksoa. Se on tuntunut lyhyemmältä ajalta, mitä se on oikeasti ollut. Poikkeuksellista tässä podissa on, että jakso tulee joka viikko, ja monet podit pitävät taukoa, mutta tämä ei ole ollut tauolla, Yildiz kertoi. 

Hän halusi tehdä paluun nimenomaan kyseisenä podcastin livenauhoituspäivänä. 

– Meni todella myöhäiseksi tämä tieto, voinko tulla tänään vai en. Toivon, että pystyn olemaan mukana toistaiseksi, mutta jos jotain tapahtuu, niin sitten en vain ole joka viikko mukana. Mennään nyt ihan minun mukaani. En ole nähnyt ketään pitkään aikaan, niin oli ihanaa tulla tänne, kun saa miettiä kaikkea muuta. 

Syöpähoidot ovat toistaiseksi ohi, ja tällä hetkellä Yildiz keskittyy lepäämiseen. 

– On äärimmäisen tärkeää nyt, että lepään ja huilaan. Voin fyysisesti ihan hyvin, mutta kyllä tässä on niin paljon kaikkea, että muuten hyvin vaihtelevasti. Välillä vähän paremmin, välillä vähän huonommin, Yildiz kertoi. 

– Lepään, enkä halua sen enempää kommentoida, mitä seuraavaksi tapahtuu, kun en itsekään tiedä kunnolla. Tämä on ollut pitkä ja raskas matka ja äärimmäisen kuormittava, hän jatkoi. 

Yildiz täytti äskettäin 27 vuotta ja on suunnitellut järjestävänsä juhlat loppukesällä. Hänelle on ollut iso voimavara odottaa jotakin. 

– Olen suunnitellut isoja juhlia ja toivon, että ne toteutuvat. Muita suunnitelmia en ole juurikaan uskaltanut tehdä. Nyt menen hetki hetkeltä eteenpäin. En uskalla mihinkään kauas lähteä, ehkä päiväksi Tallinnaan. Otan iisisti ja lepään, Yildiz tiivisti kesäsuunnitelmansa. 

Katso videolta, miten syöpädiagnoosi on muuttanut Jasmiina Yildiziä ihmisenä. 

Lue myös:

    Uusimmat