Järkyttävä video huonokuntoisesta Angelina Joliesta puhuttaa

Näyttelijä Angelina Jolien villeiltä nuoruusvuosilta on kaivettu esiin huolestuttavaa materiaalia.

Näyttelijä Angelina Jolie kuuluu menestyneisiin Hollywood-tähtiin, joilla on perhe-elämä kohdallaan. Jolie kaitsee komean puolisonsa Brad Pittin kanssa kuutta lasta ja loistaa parhaillaan Pahatar-elokuvassa.

Toisin oli 1990-luvulla. Daily Mail -lehti on nyt julkaissut videon vaaleahiuksisen Jolien nuoruudesta. Videolla huonokuntoisen oloinen Jolie ravaa edestakaisin askeettisessa kämpässään. Nuoren näyttelijän silmät ovat verestävät ja hän on hyvin hoikassa kunnossa.

Lehden tietojen mukaan videon olisi kuvannut Jolielle aikoinaan huumeita myynyt Franklin Meyer vuonna 1999. Meyer on antanut myös haastattelun videon ensimmäisenä julkaisseelle The National Enquirer -lehdelle. Jolie ei ole kommentoinut videota.

Jolie ei ole juuri puhunut hurjasta menneisyydestään julkisuudessa. Hän on kuitenkin todennut olevansa onnekas selvittyään hengissä tuosta vaarallisesta ja pimeästä elämänvaiheestaan.

Vuonna 2011 Jolie kertoi synkästä menneisyydestään 60 Minutes -ohjelmassa näin:

– Kävin läpi rankkoja ja synkkiä aikoja. Selvisin niistä. En kuollut nuorena, joten olen hyvin onnekas. On olemassa muita taiteilijoita, jotka eivät selvinneet tällaisista asioista. 

– Ihmiset voivat kuvitella, että tein vaarallisimpia ja pahimpia juttuja. Monesta syystä minun ei pitäisikään enää olla täällä. 

Lue myös:

    Uusimmat