Raskaana ollut nainen ammuttiin omaan sänkyynsä Yhdysvalloissa – sektiolla syntynyt vauva taistelee nyt hengestään

1:37
Luodinreiät talon seinällä kertovat traagisista tapahtumista. Menehtyneen naisen ystävä kertoo, miten illan tapahtumat etenivät.

Marylandin osavaltiossa Yhdysvalloissa raskaana ollut nainen ammuttiin kuoliaaksi kotonaan.

30-vuotias Rabiah Ahmad oli 28 viikolla raskaana, kun hänet kuljetettiin Marylandin sairaalaan ampumisen jälkeen. Hän kuoli hetkeä myöhemmin saamiinsa vammoihin.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Ahmad oli kotona miehensä ja ystävänsä kanssa. Poliisit kertoivat, että perjantai-iltana joku avasi tulen kohti kolmikon kotia. Ahmad istui sängyllä, kun seinän läpi ammuttiin.

Tulevan lapsen isä ja ystävä olivat paikalla, kun ampuminen alkoi

Ahmadin mies ja ystävä näkivät tilanteen. Kadeem, lapsen isä, tuki Ahmadin päätä itkien.

– Hän sanoi minulle, että minun pitää kasata itseni, auttaa häntä. Hän pyysi minua tuomaan pyyhkeitä, jotta voisimme laittaa ne haavalle. Verta oli todella, todella paljon, kertoo ystävä Michelle Williams.

Lääkärit tekivät Ahmadille sektion. Vastasyntynyt lapsi taistelee yhä hengestään ja hänen tilansa kerrotaan olevan kriittinen.

Tekijöiden motiivi on täysi mysteeri. Poliisit kertovat, että heillä ei ole tällä hetkellä epäiltyjä, mutta tutkivat mahdollisuutta, että joku talon sisällä olevista oli kohteena.

Williams ei tähän usko.

– Meillä ei ole ongelmia kenenkään kanssa. Emme ole edes sosialisoineet kenenkään kanssa koronan vuoksi, kuolleen naisen hyvä ystävä jatkaa.

Ystävä kertoo, että Ahmad odotti innolla tulevaa äitiyttään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja