Mies avasi tulen kohti kaupan myyjää kahden sikarin vuoksi Yhdysvalloissa – ampujan elämä lähti syöksykierteeseen koronan myötä

Yhdysvaltalaismies ampui useita laukauksia kohti myyjää – välikohtauksen syynä varastetut tupakat ja riita maskista 1:43
Uskomaton välikohtuas tallentui videolle. Katso, miten nopeasti tilanne sai järkyttävän käänteen.

Pensylvaniassa myyjän tavallinen työpäivä sai järkyttävän käänteen, kun kaupassa asioinut mies avasi tulen häntä kohden.

Videolla näkyy, miten mies kävelee Cigars International kaupasta ulos kohti sinistä lava-autoaan. Poliisien mukaan kyseessä on Adam Zaborowski, mies, joka oli lähtenyt kaupasta kahden sikarin kanssa, joita hän ei ollut maksanut.

Perään lähtee myyjä. Hän pyytää miestä palauttamaan 20 dollarin arvoiset sikarit takaisin.

Sitten aivan yllättäen, mies ottaa vyötäisiltään aseen, ampuu yhden laukauksen ilmaan ja kaksi laukausta myyjää kohden. Kumpikaan laukauksista ei osu miesmyyjään.

Puolustusasianajaja vetoaa miehen rankkaan vuoteen

– On selvää, että jos Adam olisi halunnut satuttaa ja tappaa myyjän, hän olisi ollut tarpeeksi lähellä tehdäkseen niin. Mutta hän ei tehnyt, puolustusasianajaja John Waldron sanoo.  

– Tiedän hänen isänsä kautta, että Adam menetti työpaikkansa koronavirusepidemian vuoksi. Hänellä oli meneillään myös huoltajuuskiista, jossa hän lopulta menetti lapsensa huoltajuuden, asianajaja jatkaa.

Zaborowskin isä oli ottanut yhteyttä puolustusasianajajaan. Tämän jälkeen asianajaja John Waldron oli lähettänyt Zaborowskille viestin ja kehottanut tätä antautumaan. Turhaan.

Seuraavana päivänä poliisit ottivat miehen kiinni. Hän vastusti pidätystä ja alkoi ampua poliiseja kohden. Poliisi vastasi tuleen.

Välikohtauksessa loukkaantui lievästi yksi poliisi ja Zaborowski itse sai kaksi luodinosumaa. Hän tulee vastaamaan syytteistä päästyään sairaalasta pois.

Lue myös:

    Uusimmat