Järkyttävä tapahtuma yhdysvaltalaisessa tivolissa – 10-vuotias tyttö lensi ulos laitteesta ja kuoli

10-vuotiaan tytön kuolema tivolissa järkytti paikalla ollutta naista:"Sydäntäsärkevää" 0:19
10-vuotiaan tytön kuolema tivolissa järkytti paikalla ollutta naista.

Nuori tyttö kuoli New Jerseyn osavaltiossa USA:n itärannikon liepeillä sijaitsevan Deerfieldin taajaman tivolissa.

Kymmenenvuotias tyttö lensi ulos huvipuistolaitteesta ja kuoli tivolissa Deerfieldin taajamassa Yhdysvalloissa lauantaina. Uhria ei ole vielä tunnistettu, kertoo aiheesta uutisoinut NBC.

Tyttö lensi ulos Extreme-nimisestä laitteesta sen ollessa käynnissä. Hänet vietiin helikopterilla läheiseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

Tivoli on osa Deerfieldissä käynnissä olevaa sadonkorjuutapahtumaa. Laitteita operoiva Skelly's Amusements -yritys piti tivolialueen suljettuna eilen sunnuntaina.

– Vaikka meillä on New Jerseyn osavaltiolta saadut valtuudet pitää muut tivolilaitteet auki, meillä ei ole sydäntä tehdä niin lauantain tapahtumien vuoksi, yritys kertoi sunnuntaina julkaistussa Facebook-postauksessa.


Toisessa Facebook-julkaisussa Skelly's Amusements -yritys kertoi tekevänsä yhteistyötä onnettomuutta tutkivan New Jerseyn osavaltion poliisin kanssa.

Yhtiön edustaja kirjoitti, että alustavien onnettomuusselvitysten perusteella muiden tivolilaitteiden käyttö sadonkorjuutapahtumassa on sallittua.

– Sydämemme ovat särkyneet. Ei ole sanoja, joilla voisimme ilmaista suruamme. Otamme osaa tytön perheen ja läheisten suruun. Rukoilkaamme heidän puolestaan ja pidetään heidät ajatuksissamme.


Lue myös:

    Uusimmat