Helleaalto iski – Poliisilta varsin erikoinen toive: "Pyydämme jokaista rikollista toimintaa suunnittelevaa malttamaan mielensä maanantaihin"

Yhdysvaltalainen Braintreen paikallispoliisi joutui viikonloppuna esittämään erikoisen pyynnön. 

Yhdysvaltain Massachusettin osavaltiossa sääennusteet varoittelivat viikonlopun olevan äärimmäisen helteinen, ja jopa paikallisten viranomaisten oli pakko pyytää armoa.


Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

– Ihmiset. Tämän äärimmäisen kuumuuden takia pyydämme jokaista rikollista toimintaa suunnittelevaa malttamaan mielensä maanantaihin, Braintreen poliisi kirjoitti Facebook-sivullaan.

– Ulkona on järkyttävän kuuma. Rötösten suorittaminen tässä helteessä on äärimmäisen vaarallista.

Poliisilla oli ehdottaa myös vaihtoehtoista tekemistä rikollisille.

– Nauttikaa ilmastoinnista, ahmikaa Stranger Thingsin 3. kautta, leikkikää Face Appilla ja treenatkaa karatea kellarissa. Nähdään taas maanantaina, kun on viileämpää.

Lisänä poliisi pyysi, ettei mainitun Stranger Things -sarjan juonenkäänteistä kerrottaisi, sillä virkavalta oli vasta lopettelemassa edellisen kauden jaksoja.

Päivitys on kerännyt runsaasti tykkäyksiä sekä suuren joukon vitsikkäitä kommentteja.

– Mihin aikaan maanantaina? Haluan suunnitella päiväni, eräs kirjoittaa.

– Mietin vain, että linkkaavatko kaikki tähän lähipiirinsä rikollisia, pohtii toinen ihmisten jakaessa päivitystä tuttavilleen.

Tapaus ei ollut ensimmäinen kerta, kun kyseinen poliisiasema on pyytänyt kansalaisilta yhteistyökykyä. Stanley Cupin aikana aseman Twitter-tilillä julkaistiin meemi, jossa toivottiin, että pelin aikana ei turhaan aiheutettaisi hämminkiä. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä. 

Lähteet: Yahoo, Boston News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja