Mainos

Järjetön muutos: Mies laihtui yli 135 kiloa – kävelemällä kauppaan

Pat Brocco muutti elämänsä kauppareissujen avulla.

Pat Broccolla oli aiemmin epämiellyttävä lempinimi: Läski-Pat. Nyt lempinimi on kuitenkin historiaa, sillä Brocco laihdutti yli 135 kiloa erikoisella tavalla, kertoo Delish.com. Amerikkalaismies ei tehnyt muuta kuin käveli kauppaan!

Painonpudotusmatka alkoi, kun Brocco painoi yli 270 kiloa ja hänen lääkärinsä varoitti häntä vakavista terveysriskeistä. Lääkärikäynnin jälkeen Brocco otti kuvan itsestään ja ymmärsi yllättäen, miten isokokoinen oli.

– Vatsani roikkui reisissä, hän kuvasi ABC News -uutisille.

– Minua etoi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Brocco päätti tehdä vain yhden muutoksen: hän päätti kävellä läheiseen kauppaan aina, kun kokee nälkää, ja kävellä sitten kotiin syömään.

– Kun kävelin Walmart-kauppaan kolmesti päivässä, kävelin lopulta miltei 10 kilometria, Brocco kuvailee.

Brocco kertoo, ettei ollut koskaan elämänsä aikana kävellyt kymmentä kilometriä, mutta pian matkasta tuli normaali osa arkea. Hän muutti myös ruokailutottumuksiaan ja alkoi valita kaupasta roskaruoan sijaan esimerkiksi kvinoaa, lihaa, kasviksia ja bataattia. Hän teki muutoksia aina, kun huomasi, että jokin ruoka-aine haittaa painonpudotusta.

– Kun huomasin, että maitotuotteet ovat ongelmani, poistin ne ja aloin taas laihtua, mies kertoo.

Kun Brocco oli laihtunut 135 kiloa, hän alkoi käydä kuntosalilla. Nyt painonpudotusta on takana yli 145 kiloa. Brocco joukkorahoitti itselleen leikkauksen, jossa laihtumisen jättämää ylimääräistä ihoa poistettiin. Seuraavaksi mies haaveilee kehonrakennuskisoista.

Lähde: Delish

***

0:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.