Jari-Matti Latvala virittelee jymypaukkua kulisseissa? MM-pistetykki mukaan koko loppukaudeksi: "Täytyy katsoa"

Jari-Matti Latvala kommentoi Sebastien Ogierin tulevaisuutta tallissa 2:14
Jari-Matti Latvala pyöritteli Sebastien Ogierin loppukauden sopimusta.

Sebastien Ogierin toinen peräkkäinen rallin MM-sarjan osakilpailuvoitto näyttää Meksikossa todennäköiseltä. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ei tyrmää ajatusta Ogierin sopimusmuutoksista loppukauden osalta. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Latvian MM-ralli 18.–21.7.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Toyotan Sebastien Ogier on ollut Meksikon MM-rallin teiden kiistaton valtias tähän asti. Varma ja vauhdikas ajo on siivittänyt ranskalaisen ylivoimaiseen johtoon, ja ilman haaveria hän voittaa rallin.

Ogierin sarja tältä kaudelta olisi Meksikon voiton jälkeen huima: kaksi rallia ja kaksi voittoa. MM-sarjan pisteissä hän nousisi kärkipäähän, vaikka on ajanut muita yhden rallin vähemmän.

Ogierin sopimus kattaa tällä kaudella vain osan MM-ralleista. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ei suoralta kädeltä tyrmää ajatusta koko loppuvuoden sopimuksesta.

– Täytyy myöntää, että jos katsoo hänen suoritustasoaan iän puolesta, hän on huippuvedossa ja edelleen olisi maailmanmestariainesta, Latvala pyörittelee.

– Katsotaan. Tietysti pitää muistaa, että Monte ja Meksiko ovat hänen kaksi lempiralliaan tässä kauden alussa. Tiedän, että Eestiin ja Suomeen hän ei haluaisi lähteä.

Ogier on voittanut rallin MM-sarjan peräti kahdeksan kertaa. Viime kaudella hän ajoi vain kuusi MM-rallia ja otti niissä yhden voiton. Katso pääkuvan videolta Latvalan mietteet Ogierista. Tallipäällikkö analysoi myös Toyotan muiden kuskien rallipäivää lauantain osalta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat