Jari-Matti Latvala virittelee jymypaukkua kulisseissa? MM-pistetykki mukaan koko loppukaudeksi: "Täytyy katsoa"

2:14
Jari-Matti Latvala pyöritteli Sebastien Ogierin loppukauden sopimusta.

Sebastien Ogierin toinen peräkkäinen rallin MM-sarjan osakilpailuvoitto näyttää Meksikossa todennäköiseltä. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ei tyrmää ajatusta Ogierin sopimusmuutoksista loppukauden osalta. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
C Moressa!

Kroatian MM-ralli 20.-23.4.

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Toyotan Sebastien Ogier on ollut Meksikon MM-rallin teiden kiistaton valtias tähän asti. Varma ja vauhdikas ajo on siivittänyt ranskalaisen ylivoimaiseen johtoon, ja ilman haaveria hän voittaa rallin.

Ogierin sarja tältä kaudelta olisi Meksikon voiton jälkeen huima: kaksi rallia ja kaksi voittoa. MM-sarjan pisteissä hän nousisi kärkipäähän, vaikka on ajanut muita yhden rallin vähemmän.

Ogierin sopimus kattaa tällä kaudella vain osan MM-ralleista. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ei suoralta kädeltä tyrmää ajatusta koko loppuvuoden sopimuksesta.

– Täytyy myöntää, että jos katsoo hänen suoritustasoaan iän puolesta, hän on huippuvedossa ja edelleen olisi maailmanmestariainesta, Latvala pyörittelee.

– Katsotaan. Tietysti pitää muistaa, että Monte ja Meksiko ovat hänen kaksi lempiralliaan tässä kauden alussa. Tiedän, että Eestiin ja Suomeen hän ei haluaisi lähteä.

Ogier on voittanut rallin MM-sarjan peräti kahdeksan kertaa. Viime kaudella hän ajoi vain kuusi MM-rallia ja otti niissä yhden voiton. Katso pääkuvan videolta Latvalan mietteet Ogierista. Tallipäällikkö analysoi myös Toyotan muiden kuskien rallipäivää lauantain osalta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja