Jari "Bull" Mentula saa osakseen paljon mielipiteitä ulkonäöstään: "Kun on tarpeeksi ruma, on se jo kaunista"

7:39
Hävettääkö Jari "Bull" Mentulaa, jos lapsi saa kaupassa raivarin? Kehonrakentaja kertoo, mitä isyys on opettanut hänelle.

Jari "Bull" Mentula kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänelle merkkaa todellisuudessa ainoastaan läheistensä mielipiteet. 

Kuntovalmentaja Jari "Bull" Mentula kertoo Instagram-päivityksessään siitä, kuinka hänen ulkonäköään on vuosien aikana kommentoitu erilaisin sanakääntein. Mentula pohtii sitä, kenen mielipiteillä on todellisuudessa väliä. 

– Joku on joskus kysynyt: ”Sattuuko se?” Ymmärrän, että mun lärvi ei miellytä kaikkia ja ihan itse olen vuosia tehny duunia että suonia näkyy muuallakin kun peniksessä... Kun on tarpeeksi ruma, on se jo kaunista, Mentula kirjoittaa. 

Mentula kirjoittaa, ettei kommentit mene ihon alle. 

– Minut myös tunnetaan siitä, että kerron asiat kaunistelematta, joten olen kai ansainnut sen, että ihmiset kommentoivat ulkonäköäni ilman filtteriä... Olen myös ollut sen verran pitkään julkisuudessa, että tajuan, että ihmiset kommentoi ja kritisoi enemmänkin Bullia kuin Jaria.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. 

Mentulalle merkkaa ainoastaan läheisten mielipiteet ja ajatukset. 

– Miksi lotkauttaisin korviani sellaisten ihmisten mielipiteille, jotka eivät ole ikinä olleet meidän valmennuksissa mukana? Kun me saadaan palautetta meidän asiakkailta, niin heiltä haluan risut ja ruusut suoraan ja rehellisesti, samaan tapaan kuin itse annan palautetta heille.

Mentula kehottaakin pohtimaan sitä, että kenen mielipiteitä itsestään kannattaa oikeasti kuunnella ja minkälainen kritiikki kannattaa ottaa vastaan. 

– Muiden mielipiteet voi ottaa viihteenä ja nauttia siitä, että on elämässään saanut sen verran aikaan että joku jaksaa käyttää omaa energiaansa sinun elämän, ulkonäön tai tekemisten kommentointiin.

Mentula kirjoittaa nasevan lopun. 

– P.S. Yksi asia mikä on varma, niin vaimoa kannattaa kyllä aina kuunnella...ja Mentula on latinaksi penis .

Lue koko päivitys


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja