Jari "Bull" Mentula julkaisi koskettava kirjoituksen – neljä vuotta sitten kehonrakentajan elämä sai uuden merkityksen

7:39
Hävettääkö Jari ”Bull” Mentulaa, jos oma lapsi saa kaupassa raivarin? Kehonrakentaja kertoo, mitä isyys on opettanut hänelle

Jari "Bull" Mentula ylistää vuosia täyttävää lastansa. 

Kuntovalmentaja Jari ”Bull” Mentula tuli isäksi neljä vuotta sitten. Mies julkaisi Instagramissa koskettavan kirjoituksen pojastaan.

Mustavalkoisessa otoksessa isä katsoo hellästi poikaansa.

– Tarkalleen neljä vuotta sitten sain katsoa sinua ensimmäisen kerran...samalla sain sinut ensimmäisen kerran syliini. Tarkalleen neljä vuotta sitten elämä muuttui ja se sai uuden merkityksen...tänään on suuri päivä...tänään on Romeo Maximuksen synttäri päivä, Mentula kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Tärkeä tehtävä

Mentula kertoi isyydestään viime kesänä MTV Uutisten haastattelussa. Hän oli 40-vuotias, kun tuli isäksi. Hän totesi haastattelussa sen olleen täydellinen ikä tärkeään tehtävään.

– Olin ehtinyt saavuttamaan urallani monia asioita ja toisaalta taloudellinen tilanne oli turvallinen. Lapsen saaminen tarkoittaa kuitenkin monia hankintoja, kehonrakentaja pohti.

Mentulan ja hänen Maru-vaimonsa perheeseen kuuluvat 4-vuotias Romeo, vuoden vanha Robin sekä teini-ikäinen Ronja-tytär, joka on Marun edellisestä suhteesta.

Kuvassa perheen kuopus Robin. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja