Mainos

Janne Ahosella yllättävä elämänmuutos treenaamisessa

Ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen muistetaan tiukkana treenaajana ja ammattiurheilijana, mutta toisin ovat asiat nykyään.

Janne Ahonen lopetti mäkihyppyuransa reilu vuosi sitten ja viime syksynä mies perusti kiihdytysautotallin. Seitsemänvuotiaasta asti ahkerasti treenanneen ja ammatikseen urheilleen miehen luulisi edelleen harrastavan aktiivisesti urheilua. MTV3.fin haastattelussa Ahonen kertoo kuitenkin yllättävänkin rennosta meiningistään.

– Sellainen säännöllinen ja järjestelmällinen urheilu ja treenaaminen, molemmat ovat jääneet kokonaan pois. Enemmän se on semmoista satunnaista ja kausiluontoista, mitä nykyään tulee tehtyä. Urheilu tulee paremminkin omien lasten kautta tekemisestä ja leikin varjolla liikkumisesta, Ahonen kertoo.

Treenaamisen jäämisestä huolimatta hyvässä kunnossa oleva Ahonen toteaa itsekin muutoksen olleen suuri.

– Onhan se suuri muutos, kun ennen oli enemmän treenipuolta ja siihen keskittyi kokonaan. Seitsemänvuotiaasta asti tuli tehtyä järjestelmällisesti, niin kyllä se sitten sai riittää, Janne toteaa.

Ennen yli 200 päivää vuodessa reissussa olleella Ahosella onkin nykyään enemmän aikaa perheelleen. Kiireisenä miehen pitää kuitenkin oman kiihdytysautotallin asioiden hoitaminen. Missään rapakunnossa Janne ei kuitenkaan voi olla, sillä viikonloppuna hän osallistuu kiihdytysautoilun EM-kilpailuun Alastarolla.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja