Mainos

Janita treenasi itsensä elämänsä kuntoon – taustalla koskettava syy

Vaikka kehonrakennusta pitdetään melko pinnallisena lajina, tämän naisen tarina osoittaa, että sillä voi olla myös syvällisempi merkitys. 

Toukokuun 20. on päivä, jota Janita Sight ei tule unohtamaan koskaan; kyseisenä päivänä nainen sai ammattilaiskehonrakentajan tittelin. Vaikka matka tähän pisteeseen on ollut rankka ja vaatinut kovaa työtä, äiti kertoo tehneensä sen kaiken CP-vammaisen poikansa vuoksi. Hän halusi osoittaa pojalleen erityisellä tavalla, että koskaan ei kannata luovuttaa. 

Laji antaa arvokkaan opetuksen elämästä

Nainen kertoo olleensa kiinnostunut kuntosalimaailmasta lähes koko elämänsä ajan, ja hän omistaa päivätyönsä ohella myös kuntosalin, jossa hän toimii personal trainerina. Mutta kiinnostus kuntosalimaailmaa kohtaan ei ole syy siihen, miksi Singht halusi viedä harrastuksensa seuraavalle tasolle.

Vaikka Singht halusi päästä hyvään kuntoon, hän halusi ennen kaikkea toimia inspiraationlähteenä teini-ikäiselle pojalleen. 

– Jos olet määrätietoinen ja teet kovasti töitä, mikään ei voi tulla tiellesi, Singht kertoo viestiksi, jota hän haluaa omalla esimerkillään välittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koskaan ei kannata luovuttaa, vaan taistella tavoitteidensa eteen. Singhtin mukaan laji voi opettaa aivan kaikille kuria, omistautumista ja sitkeyttä. 

– Sinun täytyy tehdä päätös ja pysyä siinä. Tämä on se, joka erottelee voittajat. Eteen tulee varmasti myös hetkiä, jolloin tulet kyseenalaistamaan matkasi, mutta muistuta itseäsi siitä, miksi aloitit, hän kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ammattilaiskehonrakentajan tittelin saaminen vei äidiltä 15 vuotta, joten hän todella tietää mistä puhuu. Kova työ palkittiin viimein. 

Sightin mukaan kehonrakennus on urheilulajina aivan omaa luokkaansa. Se sisältää niin treeniä, laihduttamista kuin poseeraamistakin. Tämä kaikki pitää jaksaa, vaikka energiavarastot ovat vähissä. Myös sosiaalinen elämä kärsii, ja moni lajin parissa oleva voi tuntea toisinaan yksinäisyyttä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kisaan valmistautuminen oli rankin asia, jonka olen koskaan tehnyt. Mutta olen valmis tekemään kaiken uudellen, sillä tämä laji saa sinut arvostamaan terveyttäsi. Se antaa myös arvokkaan elämänopetuksen, Sight toteaa.

Sight kertoo, ettei halua toimia esimerkkinä ainoastaan pojalleen, vaan aivan kaikille meille. Koskaan ei ole liian myöhäistä ryhtyä tavoittelemaan unelmiaan. 

Lähde: DailyTelegraph 

***

4:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.