Janina Fry: Hyvät alusvaatteet ovat tärkeä osa ulkonäköä

Vastikään Janina F -kevät- ja kesävaatemalliston lanseerannut Janina Fry antaa tyylivinkkinsä kevääseen.

Janina kertoo olevansa kevätmuodissa innoissaan etenkin kevään kestotrendeistä – erilaisista raitakuoseista ja kirkkaista väreistä.

– Talvi menee niin helposti mustissa, joten kun aurinko alkaa lämmittää, on ihana pukeutua oikein kirkkaaseen pinkkiin tai vaikka vihreään. Tuntuu, että värikkäät vaatteet piristävät myös ympäristöä. Monet tulevat ihastelemaan vaatteita.

Raitakuoseissa hänen mielestään on parasta niiden monikäyttöisyys. Materiaalia ja raidan paksuutta muuntelemalla voi säätää vaatteet juhlavuusastetta.

– Raitapaitoja ei voi koskaan omistaa liikaa. Olen myös kova mekkojen puolestapuhuja. Ne ovat niin helppoja, Janina miettii.

K-citymarkeiteissa myytävään Janina F -tuotemerkkiin kuuluu myös alusvaatteita, jotka tulivat kauppoihin jo viime syksynä. Janinan mukaan alusvaatteet ovatkin olennainen osa koko pukeutumista ja hyvää fiilistä ulkonäöstä.

– Siinä mielessä ne ovat todella tärkeät, että se vaikuttaa heti yleisfiilikseen, jos on hyvät alusvaatteet päällä. Jos niissä ei ole ryhtiä, ei päällä oleva vaatekaan näytä hyvältä, hän selittää.

– Alusvaatteet on myös todella haastavia tehdä ja toteuttaa. Ne koostuvat niin monesta palasta ja on otettava huomioon, että meitä naisia on niin monenlaisia. Niiden on istuttava kaikenmuotoisille.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat