Janice Dickinson ei kadu sanojaan tai tekojaan Huippumalli haussa -ohjelmassa: "Se oli näyttelemistä"

7:07
Katso, miten Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontaja Veronica Verho ja mentori sekä päätuomari Saara Sihvonen kommentoivat tämän kauden kilpailijoita.

Entinen huippumalli Janice Dickinson on tunnettu suorista sanoistaan.

Amerikan Huippumalli haussa -ohjelman tuomari ja entinen huippumalli Janice Dickinson, 67, tunnetaan suorapuheisuudestaan, eikä nainen arkaile sanojaan tälläkään kertaa. Dickinson vastasi Instagram-videollaan faninsa kysymykseen, ettei kadu sanojaan tai tekojaan malliohjelmassa.

– En kadu. Se oli näyttelemistä, ja se siitä, Dickinson kertoi englanniksi videollaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvatekstissä hän vielä painottaa, että ihmiset unohtavat, että television tekeminen tosiaan on näyttelemistä.

Tyra Banksin, 48, juontamassa ohjelmassa Dickinson oli tunnettu erityisen rajuista kommenteistaan. Dickinson sanoi muun muassa yhdelle mallille, että hänen kasvonsa näyttivät valokuvassa siltä kuin hänen vibraattorinsa patterit olisivat loppuneet ja julisti tuomaritovereilleen, ettei Amerikan seuraava huippumalli tule olemaan plus-kokoinen. Tämä kommentti kohdistui malliin, jonka alavartalon Banks sanoi olevan silmiinpistävä.

Kerran Dickinson kommentoi mallille, että hänen käsittelemättömät ja käsitellyt kuvat olivat kuin Hitchcock-elokuva, ja myöhemmin tuomari teki ääniä, jotka jotkut sosiaalisen median käyttäjät tulkitsivat samanlaisiksi kuin apinalla.

Viime vuosina internetissä on edelleen kiertänyt ohjelman kohtauksia, kuten valokuvahaaste, jossa mallit maalasivat ihonsa eri väreillä poseeratakseen eri etnisyyksiin kuuluvina naisina. Kohtausten noustessa yhä uudelleen esiin Dickinson, Banks ja koko ohjelma ovat kohdanneet kritiikkiä sanoistaan, teoistaan ​​ja kohtauksistaan.

Vuonna 2015 Dickinson kertoi Oprah: Where Are They Now -ohjelman haastattelussa roolistaan ​​ohjelmassa ja selitti, että hänet palkattiin olemaan kuin naispuolinen Simon Cowell  ja sanomaan negatiivisella tavalla asioita tytöistä. Samassa haastattelussa hän puhui Banksista, jonka kanssa hän riiteli julkisesti sanottuaan Banksia lihavaksi vuonna 2007.

– Tyra on kova liikenainen, ja hän tekee loistavaa televisiota. Kunnioitan häntä naisena. Olen sanonut hänestä melko huonoja asioita aiemmin, koska minut oli erotettu, ja olin erittäin loukkaantunut, että minut oli erotettu, joten toimin. Pyydän todella anteeksi sinulta, Tyra, niitä asioita, joita olen saattanut sanoa sinulle, koska hän on loistava nainen, ja hänen ansiostaan ​​minulla on ollut erittäin menestyksekäs ura televisiossa. Rakastin työskentelyä Tyra Banksin kanssa. Se oli uskomaton kokemus, Dickinson sanoi haastattelussa.

Omalta osaltaan Banks on aiemmin osoittanut vastareaktion Huippumalli haussa -ohjelmalle sosiaalisessa mediassa. Toukokuussa 2020 hän jakoi sittemmin poistetun twiitin. 

– Olen nähnyt viestejä joidenkin menneiden ohjelman hetkien tunteettomuudesta ja olen kanssasi samaa mieltä. Jälkeenpäin katsottuna ne olivat todella huonoja ​​valintoja. Arvostan rehellistä palautettasi ja lähetän niin paljon rakkautta ja virtuaalisia halauksia, Banks kirjoitti twiitissään.

People on yrittänyt tavoitella Banksia kommentoimaan Dickinsonin videota, muttei ole tavoittanut häntä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja