Uskoisitko 62-vuotiaaksi? Entinen supermalli keimailee bikineissä lääkärirakkaansa huvijahdilla

Entinen huippumalli Janice Dickinson poseeraa hyvin päivettyneenä uunituoreissa kuvissa.

1970- ja 1980-luvuilla huippumallina menestynyt Janice Dickinson, 62, nauttii auringosta lääkärirakkaansa Robert Gernerin kanssa St. Tropezin saarella. Pari avioitui joulukuussa 2016.

Janice Dickinson on ollut naimisissa kolmesti ennen nykyistä liittoaan. Nainen on puhunut takavuosista julkisesti lukuisista tunnetuista rakastajistaan, joita ovat olleet muun muassa Jack NicholsonMick Jagger, Warren Beatty ja Liam Neeson.

Viime vuosina useissa tosi-tv-ohjelmissa nähty Dickinson poseeraa näyttävissä asennoissa huvijahdin kannella.

Katso kuvia alla!

Syyskuussa 2015 Janice Dickinson päätyi otsikoihin, kun hän sai tosi-tv-ohjelma Big Brotherin julkkisversiossa voimakkaan allergiakohtauksen.

Ex-huippumalli kiidätettiin ohjelmasta sairaalaan. Dickinson ryntäsi BB-talon päiväkirjahuoneeseen hätääntyneenä huutaen tarvitsevansa hoitoa turvonneisiin sormiinsa. Nainen selitti olevansa allerginen.

Pian Dickinson putosi päiväkirjahuoneen tuolilta lattialle, jonka jälkeen hänet vietiin sairaalaan.

Ohjelman juontaja vakuutti katsojille myöhemmin, että Dickinson on kunnossa ja palannut sairaalasta takaisin Big Brother -taloon.

Dickinson aiheutti kohua Big Brotherissa epäsopivan ja aggressiivisen käytöksen vuoksi: häntä syytettiin muun muassa sylkemisestä malli Austin Armacostia kohti.

Lue myös:

    Uusimmat