Näyttelijän alastonkuvat hakkeroitiin – kommentit saivat tähden kyynelehtimään: "Häpeä!"

Näyttelijä Bella Throne vastasi kovin sanoin takaisin häntä kritisoineelle Whoopi Goldbergille.

Näyttelijä Bella Throne joutui myrskyn silmään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuviaan ja uhkasi julkaista ne kaikkien nähtäväksi.

Throne vastasi uhkauksiin julkaisemalla kuvia itse omalla Twitter-tilillään. Näin hän pyrki riistämään vallan hakkerilta, jota hän kuvaili nuoreksi mieheksi. Thorne kertoi olleensa tilanteesta erittäin surullinen, mutta ei halunnut hakkerille seuraamuksia tämän oletetun iän vuoksi.

Thronen tapaus joutui The View -keskusteluohjelman syyniin maanantaina. Ohjelman juontajiin lukeutuva Oscar-voittaja Whoopi Goldberg kritisoi Thornea ja antoi olettaa, että tilanne oli alastonkuvia ottaneen näyttelijän omaa syytä.

– Jos olet kuuluisa, en välitä kuinka vanha olet, et ota alastonkuvia. Kun sinut hakkeroidaan, he hakkeroivat kaiken. Oli kyseessä yksi tai miljoona kuvaa, kun otat kuvan, se menee pilveen ja on saatavilla kenelle tahansa hakkerille, joka sen haluaa. Jos et tiedä tätä vuonna 2019 – et saa tehdä sellaista, Goldberg kommentoi Thornen tapausta.

Pöydän äärellä istuneet muut juontajat eivät olleet samaa mieltä Goldbergin kanssa ja hänelle huomautettiin, että hakkerointi ei ole Thornen syytä. Thorne itse otti Goldbergin kommentit raskaasti ja antoi oman näkemyksensä aiheeseen itkuisilla Instagram-tilinsä tarinatyökalussa julkaisemillaan videoilla.

– Whoopi, tunnen oloni todella inhottavaksi siitä, että kaikki ovat nähneet kamani. Haluan vain sanoa, että tämän haastattelun katsominen sai minut tuntemaan huonoa oloa, toivon, että olet onnellinen, Thorne vastasi Goldbergille.

Thornen mukaan on olemassa nuoria, joiden arkaluontoisia kuvia hakkeroidaan ja julkaistaan, mikä saattaa johtaa itsemurhaan. Samalla hän kertoi peruuttaneensa vierailunsa The View -ohjelmaan.

– En halua tulla lyödyksi vanhempien naisten toimesta vartaloni ja seksuaalisuuteni takia. En halua teidän puhuvan mielipiteistänne nuorille tytöille, koska en haluaisi tyttäreni oppivan sellaista, enkä koskaan sanoisi hänelle mitään vastaavaa, hän perusteli kyyneleet valuen.

– Häpeä Whoopi! Häpeä! Thorne huusi kameralle.

Näyttelijä pohti loppuun, olisiko Goldbergin mielestä myös se Thornen syytä, jos hänet raiskattaisiin koska hän tanssi ulkona vähissä vaatteissa. Thorne jakoi myöhemmin Twitter-tilillään lukuisia häntä tukevia ja Goldbergin sanoja kritisoivia kommentteja.

21-vuotias Thorne on maailmankuulu viihdealan tähti, joka on kunnostautunut laulajana, näyttelijänä ja kirjailijana. Hän nousi kuuluisuuteen Disney-tähtenä sarjasta Shake It Up.

Lue myös:

    Uusimmat