Ex-huippumalli Janice Dickinsonilla on rintasyöpä: "Kuin eläisin painajaista"

Entinen huippumalli Janice Dickinson kertoo, että häneltä löydettiin lääkärin rutiinitarkastuksessa kasvain hänen oikeasta rinnastaan. 

Maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään tituleerannut Janice Dickinson, 61, kertoo sairastavansa rintasyöpää.

Dickinson kertoo avoimessa haastattelussa DailyMailille, että hänen oikeasta rinnastaan löydettiin kasvain rutiinitarkastuksen yhteydessä.

– Minulla todettiin rintasyöpä kaksi viikkoa sitten, Dickinson kertoo tunteikkaassa haastattelussa.

– Olen hyvin järkyttynyt ja peloissani. Mutta en anna pelon määrittää minua. Aion selviytyä tästä, Dickinson toteaa.

Dickison kertoo haastattelussa, että hän hakeutui lääkäriin pienien vatsakipujen vuoksi. Lääkäri teki hänelle kokonaisvaltaisen tarkastuksen.

– Lääkäri huomasi kyhmyn heti ja totesi, että tämä on tutkittava.

– Vaikka olen aina positiivinen, sinä hetkenä, kun lääkäri löysi kipeän kyhmyn, tiesin, että nyt on tosi kyseessä. Kun hän löysi tuon pienen pavun kokoisen kyhmyn, arvasin, että minulla on syöpä.

Vain kolme päivää kyhmyn löytämisen jälkeen Dickinson palasi sairaalaan jatkotutkimuksiin. Vuorokautta myöhemmin diagnoosi varmistui. Dickinsonista tuntui, kuin hän olisi astunut elävään painajaiseen. 

– En pelkää itseni vuoksi, vaan läheisteni. Pelkään kahden lapseni, rakastavan sulhaseni Rockyn ja lapsenlapseni Abyn puolesta. Pelkään, että he menevät täysin sekaisin tästä, Dickinson tilittää. 

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat