Jalkapallotähti Nicklas Bendtner murjoi taksikuskin sairaalakuntoon – tyttöystävä: "Minusta jokainen olisi toiminut samalla tavalla"

Rosenborgin tanskalainen jalkapallotähti Nicklas Bendtner löi varhan sunnuntaina Kööpenhaminassa taksikuljettajaa sillä seurauksella, että tämän leuka murtui. Bendtnerin tyttöystävä Philine Roepstorff on asettautunut nyt puolustamaan miestään.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Huuhkajien avausvoitosta Kansojen liigassa.

– Lehdet kirjoittavat, että Nicklas hyökkäsi taksikuskin kimppuun, mutta niin ei tarkkaan ottaen tapahtunut, Roepstorff kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Roepstorffin mukaan Bendtner halusi sunnuntaina kahden aikaan lähteä kotiin nukkumaan, kun taas hän itse halusi viipyä ulkona vähän kauemmin. Kaksikko kävi asiasta Roepstorffin mukaan keskustelua matkalla taksiin.

– Se olisi ollut todella lyhyt matka Nicklakselle, mutta kuski ajoi meidät kahdesti eri suuntaan kuin mihin olimme pyytäneet, Roepstorff kertoo.

Roepstorffin mukaan kaksikko oli tyytymätön myös hintaan, jota heiltä oltiin matkasta veloittamassa. Roepstorff ja Bendtner kieltäytyivät matkustamasta enää, minkä jälkeen kuski alkoi Roepstorffin mukaan huutaa törkeyksiä.

Kuski heitti Roepstorffin mukaan pullon kohti häntä.

– Se ei osunut, mutta oli lähellä. Sitten hän käveli meitä kohti, minun mieheni löi häntä kerran, ja valitettavasti se osui todella epäonnisesti, Roepstorff kuvailee.

Kuljettajalta murtui leuka ja hän joutui sairaalaan. Sky Sportsin tietojen mukaan poliisi pidätti tapauksen jälkeen Bendtnerin.

– Kenenkään ei tietenkään pitäisi lyödä, mutta se ei ollut Nicklas, joka hyökkäsi ketään kohtaan. Hän oli ahdistunut ja puolusti itseään sekä minua. Kuinka moni ei olisi tehnyt saman tyttöystävänsä puolesta? Tästä voidaan sanoa ja kirjoittaa, mitä tahansa – mutta rakkaansa puolustaminen, kun olo on uhattu, ei ole väärin minun silmissäni, Roepstorff kirjoittaa.

– Se oli itsepuolustusta ja minusta jokainen olisi toiminut samalla tavalla.

Bendtner on pelannut urallaan Tanskan A-maajoukkueessa 81 ottelua ja iskenyt niissä 30 maalia. Tanskalaishyökkääjä muistetaan varsinkin Arsenalin paidasta Valioliigasta vuosilta 2005–2014.

Lue myös:

    Uusimmat