Cristiano Ronaldon teko asettui uuteen valoon – pojan äidiltä pahoinpitelyväite kuvan kera

Manchester Unitedin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon toimet ovat asettuneet uuteen valoon 14-vuotiaan Jake-pojan äidin Sarah Kellyn väitteiden jälkeen. Kelly väittää Ronaldon "pahoinpidelleen" poikaansa Everton-ottelun jälkeen läimäisemällä puhelimen tämän kädestä maahan. 

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt videokuvaa, jossa Ronaldo näyttää läimäisevän fanin puhelimen maahan joukkueiden kävellessä kentältä pukukoppikäytävälle. Everton voitti lauantaina pelatussa Valioliiga-ottelussa Manchester Unitedin 1–0.

Merseysiden poliisi on kertonut tutkivansa "tietoja väitetystä päällekarkauksesta" Goodison Park -stadionilla. Manchester United on viestittänyt olevansa tietoinen väitetystä tapauksesta ja tekevänsä yhteistyötä poliisin kanssa.

Tapauksesta on puhunut Liverpool Echolle 14-vuotiaan Jake Hardingin äiti Sarah Kelly. Hän kertoi vieneensä autistisen ja motoristen toimintojen koordinaatiohäiriöstä kärsivän Jaken katsomaan Evertonin peliä Goodison Parkille ensimmäistä kertaa.

Ottelun jälkeen tapahtui kuitenkin väitetysti ikävä välikohtaus. Kellyn mukaan Ronaldo "pahoinpiteli" Jakea ruhjomalla tämän kättä läimäistyään puhelimen siitä maahan.

– Hän kuvasi kaikkia Unitedin pelaajia kävelemässä (pukukoppikäytävän) käpi. Ja sitten hän laski puhelimensa, koska Ronaldo oli vetänyt sukkansa alas ja hänen jalkansa vuosi verta. Hän laski puhelimen nähdäkseen, mitä se oli – hän ei edes puhunut, Kelly kertoi.

– Ronaldo sitten käveli ohi kamalalla, kamalalla tuulella ja murskasi puhelimen pois poikani kädestä ja jatkoi kävelemistä.

Kelly on jakanut kuvamateriaalia, jossa pojan käsi näyttää olevan mustelmilla. Puhelimen näyttö oli puolestaan rikkoutunut.

– Näette mustelmasta, että hän otti kontaktia. En voi uskoa, että puhun siitä.

Jake oli Kellyn mukaan järkyttynyt tapauksesta täysin ja välikohtaus oli pilannut hänen ensimmäisen ottelukokemuksensa Goodison Parkilla. Tapaus estää Kellyn mukaan Jakea menemästä peliin enää uudelleen.

– Meillä oli aivan loistava päivä näihin viimeisiin sekunteihin saakka, kun he tulivat pois kentältä. Se pilasi päivän täysin ja jätti pahan maun suuhumme.

Ronaldo on pahoitellut tunnepurkaustaan sosiaalisessa mediassa.

– Ei ole koskaan helppoa tunteiden kanssa vaikeina hetkinä. Silti, meidän on aina oltava kunnioittavia, kärsivällisiä ja esimerkin näyttäjiä nuorille, jotka rakastavat tätä kaunista peliä. Pyydän anteeksi purkaustani, ja mikäli mahdollista, haluaisin kutsua tämän fanin katsomaan ottelua (Unitedin kotikentällä) Old Traffordilla reilun pelin hengessä, Ronaldo kirjoitti. 

Lue myös:

    Uusimmat