Jalkapallolegenda Ronaldo hyökkää Neymar-lyttääjiä vastaan: "Täysin järjetöntä"

Jalkapallon MM-kisoissa brasilialaisen tähtihyökkääjän Neymarin kohutemppu on ollut isona puheenaiheena Meksiko-neljännesvälierän jälkeen. Monet jalkapallolegendat ovat lytänneet Neymarin, joka syyllistyi melkoiseen ylidramatisointiin ottelun aikana.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttu Brasilian ja Meksikon neljännesvälieräottelusta.

Neljännesvälieräottelun kohutilanne liittyi tapaukseen, jossa Neymar oli makaamassa maassa kontaktin jäljiltä. Meksikon keskikenttäpelaaja Miguel Layun tuli ottamaan palloa pois Neymarin hallusta, minkä yhteydessä Layun hipaisi Neymarin jalkaa.

Tämän jälkeen Neymar vetäisi kikkakirjasta melkoisen näyttelijäsuorituksen.

Ottelun jälkeen Meksikon päävalmentaja Juan Carlos Osorio puhui siitä, miten Neymar "yksinkertaisesti filmasi liian paljon".

Muun muassa Alan Shearer, Pat Nevin, Peter Schmeichel ja Eric Cantona jakoivat omalta osaltaan kritiikkiä Neymarin suuntaan.

Brasialainen jalkapallolegenda Ronaldo oli sen sijaan toisella kannalla.

– Jalkapalloa voi tulkita monin eri tavoin. Minä vastustan kaikkia näitä näkemyksiä. Hän (Neymar) on älykäs pelaaja muun muassa siinä, miten hän puolustautuu taklauksia vastaan. En usko, että tuomarit ovat suojelleet häntä tarpeeksi, Ronaldo sanoi Reutersin mukaan, viitaten siihen, miten brassitähti on ollut koko kisojen rikotuin pelaaja.

– Kun minua taklattiin jatkuvalla syötöllä, tuntui se epäreilulta. Minusta tämä kaikki kritiikki on täysin järjetöntä. TV-ohjelmat ja sanomalehdet haluavat vain täyttää tällä tyhjää tilaa, Ronaldo jatkoi.

Manchester Unitedin portugalilaismanagerin Jose Mourinhon mukaan filmaamisesta tulisi puhua laajemmin kuin vain Neymariin kohdistaen.

– Jos kyse olisi vain hänestä, olisin iloinen. Mutta niin ei ole, Mourinho sanoi Russia Today'lla.

– Kaikki joukkueet filmaavat, teeskentelevät ja antavat painetta tuomareille. Pelin taso tippuu tuollaisen takia, ja se on mielestäni hyvin negatiivinen juttu, Mourinho mietti.

Neymarin edustama Brasilia kohtaa puolivälierissä Belgian. Kyseinen ottelu pelataan huomenna perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat