Päreet paloivat! Maalivahtilegenda lyttää Neymarin: "Käyttäytyvätkö Ronaldo, Messi tai Kane noin?"

Maalivahtilegenda Peter Schmeichel hyökkää kovin sanoin Brasilian Neymaria kohtaan. Tanskalainen vetoaa kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan puheenjohtajaan, että filmaaminen kitketään pois.

Video: maanantain MM-kisapäivä.

Brasilian Neymarin käytös on ollut Meksiko-pelin jälkeen maailmanlaajuisesti urheilun ykköspuheenaihe. Meksikon puolustaja Miguel Layún astui maanantain MM-kisapelissä Neymarin nilkan päälle yrittäessään saada palloa. Neymarin reaktiota pidettiin liioiteltuna, kun hän jäi huutamaan tuskasta, pitelemään nilkkaansa ja kieriskelemään maahan.

Peter Schmeichel ei sanojaan säästellyt kommentoidessaan brassitähden käytöstä.

– Herranjumala, Neymar jopa voitti parhaan pelaajan palkinnon pelissä, mutta Fifan täytyy katsoa hänen käytöstään pelissä. En löydä mitään muuta sanaa kuvaamaan asiaa kuin ”valitettavaa”, Schmeichel sanoi venäläiskanava RT Sportille.

Entinen tanskalaismaalivahti odottaa Fifan puheenjohtaja Gianni Infantinolta toimia.

– Tämä ei ole sitä, mitä haluamme nähdä jalkapallossa. Meillä on VAR, meidän täytyy päästä näistä filmauksista. Se vaikuttaa niin paljon lajin saamaan huomioon, lapsiin ja kaikkeen. Tämä ei ole hyvä, ja tätä emme halua jalkapalloon, Schmeichel tylytti.

Lopuksi Schmeichel lisäsi vielä kierroksia kommentteihinsa.

– Oletteko nähneet vastaavaa käytöstä (Cristiano) Ronaldolta? Hän oppi asian nopeasti nuorena. Käyttäytyvätkö (Lionel) Messi tai Harry Kane noin? Gianni Infantino oli stadionilla, hänen täytyy katsoa tämä. Tuomareiden täytyy varoittaa ensimmäisestä filmauksesta. Toisesta tulee lentää ulos. Vain näin pelaajat oppivat asian lopullisesti, Schmeichel huomautti.

Brasilia eteni kohua herättäneen ottelun voitolla puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa perjantaina Belgian.

Lue myös:

    Uusimmat