Jake testasi Snapchatin uutta filtteriä ja esiintyi naisena Tinderissä – sai härskejäkin ehdotuksia: "En odottanut, että minusta tykkäisi yli 1 600 himokasta miestä"

Snapchatin uusi filtteri on villinnyt miehet! Uskaliaimmat ovat menneet niin pitkälle, että ovat testaneet filtterin avulla vetovoimaansa naisena Tinderissä.

Snapchat-sovelluksen uusi "gender change filter" on saanut erityisesti miehet villiintymään. Filtterin avulla voi kokeilla, miltä näyttäisi vastakkaisen sukupuolen edustajana, ja monet miehet ovat ottaneet ilon irti feminiinisemmästä puolestaan. 22-vuotias Rydo esimerkiksi testasi filtterin avulla, miten hänen tyttöystävänsä reagoisi uutiseen miehen uskottomuudesta

Filtterin kanssa temppuilu on johtanut myös toisenlaisiin kokeiluihin. Englantilainen Jake Askew päätti esimerkiksi kokeilla suosiotaan miesten keskuudessa liittymällä Tinderiin naisena.

"En odottanut, että minusta tykkäisi yli 1600 himokasta miestä"

Jake loi profiilikuvansa suodattamalla oman kuvansa Snapchatin filtterillä ja käytti nimeä Jess. Suosio oli hurja.

– Ollakseni rehellinen katsoin itseäni Snapchat-filtterin läpi ja ajattelin näyttäväni epätodellisesta, näytin sen kavereilleni ja ajattelimme, että tekisimme Tinder-profiilin vain nähdäksemme, saisinko yhtään matchia sillä. En luonnollisestikaan odottanut, että minusta tykkäisi yli 1600 himokasta miestä, Jake totesi LADbible-sivuston haastattelussa.

Lisämaksullisen palvelun avulla Tinder-käyttäjä voi nähdä kaikki "oikealle pyyhkäisseet" eli profiilista tykänneet henkilöt.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jake jakoi kokemuksensa myös Twitterissä julistaen olleensa jo tunnissa "Derbyn suosituin tyttö". Twiitillä on reilut 13 000 tykkäystä.

Miesten viestit Jakelle olivat kaikkea "hei"-tervehdyksestä hyvinkin härskeihin ehdotuksiin. Jake kertoi toisessa twiitissään, että hänen Tinderinsä lauloi koko yön, eikä hän ymmärrä, kuinka naiset kestävät sitä.

Todellista henkilöllisyyttään Jake ei miehille paljastanut.

Muutkin kokeilleet

Eikä Jake suinkaan ole ainoa, joka on ottanut ilon irti kauniimmasta kuvastaan.

Dylan Nash -niminen mies kertoo Twitterissä heränneensä humalaisen illan jälkeen huomaamaan, että oli perustanut Tinder-tilin käyttäen filtteröityä kuvaansa. Myös hän sai miesten kanssa matcheja deittisovelluksessa.

Dylanin twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mohi-niminen Twitter-käyttäjä tunnusti sortuneensa samaan pilaan. Mohin twiitillä on yli 92 000 tykkäystä.

– Käytin Snapchat-filtteriä Tinderissä 30 minuutin ajan, ja yhteenvetona sanottakoon, että vihaan miehiä, Mohi twiittasi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat