Tinder-mies kommentoi törkeästi Thean mekkoa – vaatejätiltä huikea kuitti: "Olen ällistynyt siitä, että he tekivät sen oikeasti"

Törkeitä kommentteja Tinder-matchiltaan saanut nainen sai viimeiset naurut vaatejätin ansiosta.

20-vuotias Thea Lauryn Chippendale sai parhaan mahdollisen koston, kun hän päätyi mainoskuvaan mekossa, jonka törkeä Tinder-match oli arvioinut "kamalaksi". Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC.

Lincolnissa asuva opiskelija julkaisi Twitterissä kuvakaappauksen Tinder-miehen viesteistä. Niissä George-niminen mies kertoo, ettei Tinder-profiilin kuvassa Thean yllä oleva mekko imartele naista lainkaan.

Thean kysyessä miksi mies tunsi tarvetta kertoa tämän, mies vastasi tylysti: "Kirjaimellisesti minun oli pakko kertoa, muuten en olisi saanut nukutuksi. Se on kamala, eikö sinusta? Kirpputorikamaa! Kerronpa sinulle jotain... Aikuistu! Ja käy ostoksilla jossain kunnollisessa paikassa. Kiitos. Toivottavasti tämä auttaa."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Thea jakoi kuvakaappauksen lisäksi kuvan itsestään mainittu mekko yllään. Saatteeksi nainen totesi ytimekkäästi: "Miehet ovat roskaa."

Twiitillä on jo yli 108 000 tykkäystä.

"Olen kerta kaikkiaan ällistynyt"

Thea sai kuitenkin viimeiset naurut. Kyseinen mekko on nettikauppa Asosin valikoimista ja Asos päätti auttaa naista kostamaan miehelle. Vaatejätti valitsi Thean kuvan nettisivustolleen mekkoa mainostamaan.

– Olen kerta kaikkiaan ällistynyt siitä, että he tekivät sen oikeasti, Thea totesi Radio 1 Newsbeatin haastattelussa.

"Swaippaa oikealle nähdäksesi, kuka sai viimeiset naurut..." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Asos on usein somekäyttäjien hampaissa kyseenalaisista syistä, mutta tällä tempauksellaan se sai twiittien perusteella vain lisää tyytyväisiä asiakkaita. Moni kehui Asosin vetoa.

"Erinomainen PR-liike Asosilta!!!"Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mahtavaa, ja oikeastaan on mahtavaa nähdä, miltä mekko näyttää oikean naisen päälle oikeissa puitteissa. En olisi ostanut mekkoa alkuperäisten kuvien perusteella, mutta nähtyäni Thean kuvan haluan sen!!" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen täysin samaa mieltä. Se, että näin sen hänen päällään, sai minut haluamaan ostaa mekon, koska se osoittaa, kuinka mahtavalta se näyttää jonkun kurvikkaan yllä." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: BBC, Indy100

Lue myös:

    Uusimmat